Świetna tania gra

Szukam dobrej taniej gry z SUPER multi-player na X360 do wydania mam 120 zł i szukam gry z ciekawym multi-playerem .

Moim zdaniem zainwestuj w BF BC/BC2, Halo 3/ODST, GTA IV lub GoW 2. Te gry maja najbardziej rozbudowane Live'owe Community. Opcjonalnie możesz kupić Orange Box'a i popykac w TF'a 2 : )

Aktualnie posiadam 150 zł byłem w empiku i widziałem , że BC2 kosztuje 110zł to starczy mi jeszcze na 3 miesięcznego GOLD :)

Szukaj na Allegro : ) ja nowe (zafoliowane) BC2 kupiłem za 80zl (69 zł za grę i 11zł za przesyłkę) : >

Szczerze ja już z Allegro nie korzystam zostałem 3 razy oszukany a 7 razy kupowałem mam dosyć :P

Serdecznie przepraszam za dobule post , lecz teraz mam do dyspozycji 200 zł + 65 zł przeznaczam na 3 miesiecznego GOLD

Zdecydowanie Minecraft, ale nie jestem pewny, czy w wersji na XBOX'a da sie grac przez neta, ale pewnie tak, a jak nie to i tak szybko dodadzą tą opcję.

Gears of War 3, SSX (ma też splitscreen), Halo: Reach, Borderlands, BF3, MW3.

uwaga na meincampfa bo na telewizorach z NIE-HD moze nie dzialac (co prawda zwroty z tego powodu przyjmuja)

co do samego tematu to l4d 2, bardzo tani na allegro, ostatnio nowke za 60zł widzialem ;p a uzywana za 40

kazdy gow oprocz 1 to tylko "dodatki" a mianowicie nowe kampanie, troszke ulepszone multi

A po co znów wydawać tyle kasy na nówki. Recykling gier jest w modzie :D. Będąc w M1 w Poz, kupiłem sobie w jednym punkcie Fallouta New Vegas za pięć dych, ale wymieniając się za Halo 2, w którego już nie grałem, więc tak na prawdę zapłaciłem tylko 30. Niezły biznes, no i gra działa w 100%.

A co do ciekawych tytułów na multi to mnie przypadł do gustu Borderlands no i oczywiście niezastąpione Halo 3.

Szukam dobrej taniej gry z SUPER multi-player na X360 do wydania mam 120 zł i szukam gry z ciekawym multi-playerem .