Ten serwer już wystartował? Chętnie też bym sprawdził co i jak.
Świetny serwer minecraft RP
Tak, wystartował.
A miejsce jest bo 20 slotów to tyć mało.
Dodali mnie do wl, ale dostaje kick po 3s od wbicia na serwer...
magnum w dziale "white-list" jest temat "Ci co nie mogą wejść na serwer".
Napisz tam swój nick i powiedz że nie możesz wejść.
@UP2: Niedługo zmienią hosting i chyba zwiększą ilość slotów.
I tak serwer bardzo dobrze chodzi, a dzisiaj jakoś ilość nie przekraczała 15.
nie moge sie zalogowac mimo ze mam kupiona gre
A jestes dodany do White listy??
Zaciekawił mnie ten serwer. (teraz do tych, co już się z serwem ogarnęli) A czy jeśli będę już należał do danego królestwa, np. takie Afos, to będę mógł na spokojnie pójść do innego królestwa, żeby coś kupić, albo chociaż zobaczyć jak to wygląda?
Azrael tak, no chyba że będziesz złodziejem to będziesz "przywitany" .
Oke, podanie na WL mam przyjęte, pozostaje tylko czekać na naprawę mojego normalnego neta Skoro na tym forum znalazło się trochę chętnych to wpadłem na pewien pomysł. Co wy na to, żeby zrobić taką umowną (bo z tego co wiem na serwie nic takiego nie ma) gildię? Wiecie, z ekipą zawsze lepiej
. I nie ważne czy ktoś jest bandytą, czy należymy do innych królestw. I wiadomo, że byłyby różne profesje, co za tym idzie zróżnicowane umiejętności i takie tam. A że jest to RP, to takie coś może jeszcze spotęgować klimat. I jako, że w pewnych sprawach się nadal nie orientuję, to mam tutaj 2 opcje. Jeśli jest otwarte budowanie, to można chyba na luzie gdzieś zrobić taką tajną bazę ;p. A jeśli nie, to czemu by nie poprosić moda/admina o danie nam możliwości zbudowania czegoś takiego? Kto wie może się zgodzi. Co ogólnie myślicie o tej mojej luźnej myśli?
Twoja myśl jest bardzo dobra, lecz będzie potrzeba więcej ludzi aby zbudować taką ukryta gildie i na pewno zgodę administracji.
Może być mały problem ponieważ ostatnio mieli zamknąć jedno królestwo z powodu zbyt wielkiego rozłamu.
PS: Wolne budowanie z tego co wiem jest zakazane. Poza tym tylko budowniczy i złodzieje mogą cokolwiek budować.
Fakt wyjątkiem jest budowa gildii, czy królestwa, ale to już swoją drogą.
PODAWAJCIE NIŻEJ SWOJE NICKI JEŚLI MOŻECIE
Serwer już wystartował, może nie ma zbyt wysokiej populacij ale admini ogarnięci, i co najważniejsze, NO PREMIUM, i tak zostanie. Zapraszam!
Chętnie bym grał, ale niestety nie mam dostępu do przyzwoitego neta. Aha, jakby co mój nick - Zathen13.
Mój nik HiiTs dasz do WL?
Slowo swietny w jednym zdaniu z KwadratCraftem jakos dziwnie brzmi.
Mój nick to Lenio jeśli możliwe to dodaj mnie do White listy ^^
Siemka, nie grałem wczesniej na tym servie, i teraz wbilem, ale mam nick Miner. Moze to glupie pytanie, ale jak zmienic ten nick?
Ludzie, nie spamujcie tutaj "ej dodaj mnie do wl bo hcem grac". Może byście tak poczytali, napisali podanie na stronie serwera? Wiem, wiem, to tak trudne i bolesne, ale jakimś cudem kilku osobom się udało.
Dix, nie wiem jak ty, ja tam lubię od czasu do czasu sześciany w multi .
Ludzie, nie spamujcie tutaj "ej dodaj mnie do wl bo hcem grac". Może byście tak poczytali, napisali podanie na stronie serwera? Wiem, wiem, to tak trudne i bolesne, ale jakimś cudem kilku osobom się udało.Dix, nie wiem jak ty, ja tam lubię od czasu do czasu sześciany w multi .
dix widzi szesciany po dobrym whisky, znasz go jemu to sie czesto zdarza;)