Ważnych, mniej ważnych, oficjalnych, mniej oficjalnych, kontrowersyjnych, krótkich, długich, hejtujących, wychwalających, krytykujących, gorących, czasami lepszych, czasami gorszych… ale zawsze newsów. To dzięki nim dowiadujecie się o nowych tytułach, tran...
Świętujemy. Właśnie przekroczyliśmy liczbę 15,000 napisanych newsów w nowożytnej historii MMORPG.org.pl
Gratulacje. W polsce z dziedziny gier online wszelakiego typu, tylko ten serwis się liczy i tylko tutaj warto wchodzić imo.
Pierwszego dnia gdy trafiłem na mmorpg.org.pl (około 2010, może wcześniej nawet bo mmo interesuję się od dawien dawna), miałem na oku jeszcze kilka innych, nawet zagranicznych, które odwiedzałem codziennie. Po jakimś czasie zauważyłem, że tylko mmorpg.org.pl ma to co najlepsze i do tego jest to rodzima działalność. W końcu nie potrzebowałem żadnych innych serwisów newsowych o grach sieciowych.
Nie wazelinuję teraz nie wiadomo po co, tylko taka jest prawda. Może nie każdemu podoba się styl podawania informacji ze świata mmo/online przez guru, ale fakycznie mamy tutaj różnorodność, regularność + ilość i z tego powodu każdy znajdzie coś dla siebie. Nie chodzi tylko o te wielkie info o którym każdy, nawet małe blogi krzyczą (niektóre info nie potrzebują wchodzenia na jakąkolwiek stronkę aby się o tym dowiedzieć). Klucze, serwery, daty nawet tych słabych via www gier, info o tym co się dzieje ze starymi tytuałmi, konkursy, zapowiedzi streamów, to także te ankiety i masa innych rzeczy są tym co przyciąga. Jest gdzieś lepiej w ogóle... (w PL)
Dlatego właśnie zaglądam na forum kiedy mogę, a gdyby jeszcze połączyć serwis z kontem forumowym, to faktycznie zacznę się kręcić po komentarzach newsów z serwisu, o wiele częściej
Amen.
Ważnych, mniej ważnych, oficjalnych, mniej oficjalnych, kontrowersyjnych, krótkich, długich, hejtujących, wychwalających, krytykujących, gorących, czasami lepszych, czasami gorszych… ale zawsze newsów. To dzięki nim dowiadujecie się o nowych tytułach, tran...