Świeżak

Witam, czy opłaca się zacząć grać w WoWa komuś kto nigdy nie miał styczności z nim ;p kompletnie od zera ?

Spróbuj, a nie pożałujesz. Osobiście ci zazdroszczę dopiero rozpoczęcia przygody z WoWem :)

@Up
Potwierdzam. Warto.

Jasne, że warto. Zawsze będzie. Myślę, że to gra w którą trzeba zagrać chociaż raz. Gdybyś chciał zagrać z rafem (bonus do expa) to możesz napisać do mnie. Wytłumacze podstawy i razem pobiegamy.

Hunterem sobie zagraj na początku, najfajniejszy feeling ma.

Opłaca się. Gdyby przyjrzeć się co Blizzard robił przez ostatnie kilka lat z WoW'em, można zauważyć, że starał się aby nowi gracze oraz weterani którzy przestali grać, zaczęli opłacać abonament.

Na twoim miejscu (świeżak który nie wie co z czym się je), zacząłbym przygodę na "prywatnym" serwerze, zanim zdecydował w ciemno czy warto wydawać pieniądze na abonament do gry. Od siebie dodam że gra na oficjalnym serwerze stoi na dużo większym poziomie niż te, o których wspomniałem wcześniej, a jako gracz nie żałuję pieniędzy które wydałem na WoW'a. :)

A orientuje się ktoś ile mniej więcej kosztuje battlechest bez Warlords of Draenor ?

Opłaca się. Gdyby przyjrzeć się co Blizzard robił przez ostatnie kilka lat z WoW'em, można zauważyć, że starał się aby nowi gracze oraz weterani którzy przestali grać, zaczęli opłacać abonament. Na twoim miejscu (świeżak który nie wie co z czym się je), zacząłbym przygodę na "prywatnym" serwerze, zanim zdecydował w ciemno czy warto wydawać pieniądze na abonament do gry. Od siebie dodam że gra na oficjalnym serwerze stoi na dużo większym poziomie niż te, o których wspomniałem wcześniej, a jako gracz nie żałuję pieniędzy które wydałem na WoW'a.

Nie koniecznie na privie, zawsze może za darmo pograć do 20lvl jeśli dobrze pamietam, mnie gra przekonała w tym czasie :) Battlechest+ 30 dni gry z tego co widzę na keye.pl kosztuje 55zl a na g2a 10 euro :)

Edit: tutaj tez zerknij(jeśli wolisz pudełko) http://www.empik.com/world-of-warcraft-battle-chest-5-0-blizzard-entertainment,p1105561867,multimedia-p

yyy to wersja pudełkowa jest tańsza niż cd-key :D ?

Teraz wow jest tak uproszczony, że masz wszystko na tacy. Battlechest daje Ci kod na podstawe + all dodatki do pandari i j/w 30 dni gry.

Witam, czy opłaca się zacząć grać w WoWa komuś kto nigdy nie miał styczności z nim ;p kompletnie od zera ?