Swiezy 60lv co robić + nowy patch

Witam.

Wbiłem 60lv wczoraj i tak sie zastanawiam co dalej robic wyczytalem w niektorych poradnikach zby robc daily jax i balder temple. Jednak wiekszosc poradnikow jest napisana skrotowo i niezbyt wiem gdzie mam sie udac zeby to zaczac. Z tego co mi wiadomo w nowym patchu doszło jeszcze kilka ciekawostek jednak wsystkie pradniki jakie czytalem nie maja w zmianki o nowosciachktore oplaca sie robic. Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Dodam, ze ram na serwie Kilian i poszukuje duze dobrej gildii :)

Jeśli nie masz tera club, to możesz zrobić 10 daily q w ciągu doby (20 z tera clubem), stąd ludzie mówią, gdzie w pierwszej kolejności brać questy. Zależy to jednak od tego, jaką klasą grasz, bo poszczególni NPC od frakcji, dla których wykonujesz te questy mają na sprzedaż itemy dla różnych klas. Jeśli dobrze pamiętam, to Jax Trust miał fajne itemki dla slayera i warriora, ale np dla priesta czy mystica były to q nieopłacalne, bo nic fajnego potem nie można było kupić.

Świeża 60, tak? Jedno słowo - nexusy. 2 razy dziennie, poza poniedziałkami możesz wziąć udział w takim "mega event'cie", gdzie lagów jest od groma a optymalizacja mówi dobranoc ;D No i masz battlaground endgameowy, ale tu musisz sam się zatroszczyć o eq, najtańszy set do pvp to victor, możesz kupić go u brokera :) Balder temple to jedna z endgame'owych instancji.

Najlepiej dołącz do gildii (niekoniecznie jakiejś wielkiej), wejdź na tsa i już Cię ludzie pokierują co i jak :)

Mam Tera club i gram SLayerem :)

Zacznij od Cutthroat Harbor tam masz podstawowe eq(broń i zbroja) potrzebne do robienia Nexusa, w Pathfinder Post masz kamyczki z power do biżuterii. Pochódź na pvp(battleground) żeby zdobyć tam biżuterię.

Jak już zdobędziesz eq z Harbor i jakąś byle jaką biżuterię z miejscami na kamyczki oraz kamyczki, możesz farmić Nexusy :P, gdy zdobędziesz tam broń i zrobisz ją na +12 możesz zacząć robić end game'owe instancje :P.

W międzyczasie farm ToT i LoT.

Witam.

Wbiłem 60lv wczoraj i tak sie zastanawiam co dalej robic wyczytalem w niektorych poradnikach zby robc daily jax i balder temple. Jednak wiekszosc poradnikow jest napisana skrotowo i niezbyt wiem gdzie mam sie udac zeby to zaczac. Z tego co mi wiadomo w nowym patchu doszło jeszcze kilka ciekawostek jednak wsystkie pradniki jakie czytalem nie maja w zmianki o nowosciachktore oplaca sie robic. Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Dodam, ze ram na serwie Kilian i poszukuje duze dobrej gildii :)