Swoje-zdanie.pl

logo.png

O stronie:

Dlaczego powstał ten portal ?

W internecie możemy znaleśc informacje na niemal każdy temat ale czy te informacje sa prawdziwe ? Nasze forum powstało po to ,żeby przedyskutować rózne artykuły, wyrazic swoje zdanie i podzielić sie nim z innymi użytkownikami. Tu każdy z nas znajdzie coś dla siebie. Mamy wiele kategori i podkategori w których możemy sie wypowiadać.

Na jakiej zasadzie będzie funkcjonował portal?

Wszystko co znajdziesz w internecie możesz wrzucić na forum, tam użytkownicy będą mieli możliwość prowadzenia dyskusji. Jeśli administrator lub moderator stwierdzi że wątek jest godny uwagi, porusza ciekawy temat zamieści go na stronie w celu zachęcenia innych do dyskusji i jego wypromowania.

Jak często będą zamieszczane artykuły na stronie ?

Na to nie ma zasady, zależy czy na forum będą się pojawiały ciekawe tematy

Strona jak i forum wystartowały dopiero dziś dlatego nie ma prawie społeczności. Pomóż i zarejestruj się.

Będą organizowane różne konkursy jednak na chwilę obecną nie ma podanych konkretnych nagród do wygrania.

Strona

Forum

Jeśli ktoś robiłby konto byłbym wdzięczny za podanie mnie jako polecającego ;) mam tam ten sam nick.

Poczekam na ludzi, zaloguję się, bo wygląda fajnie, naprawdę :D

Pisałem z adminem, będzie dodawał po kilka artów na dzień żeby było co czytać i komentować na razie.

Może być ciekawe ;D

Na stronie pojawił się pierwszy konkurs.

Nagroda :Kamerka internetowa Genius eye 110Pojawiła sie pierwsza nagroda dla najaktywniejszych użytkowników. Zostanie ona przyznana pod koniec października.Punktacja:Za każde 100 wartościowych postów użytkownik dostaje -1 pktZa każde 15 osób poleconych użytkownik dostaje -1pktZa każde 20 pkt reputacji użytkownik dostaje -1pktZa każdy artykuł na stronie głównej użytkownik dostaje-1pktPowodzenia !

Jeśli ktoś robiłby konto prosiłbym o podanie mnie jako polecającego ;)

@down : przeczytaj sobie punktacje ;)

A co Ci da to, że Cię polece :rolleyes: ?

A co Ci da to, że Cię polece ?

Czytać nie umiesz? Jak byk jest napisane:

Za każde 15 osób poleconych użytkownik dostaje -1pkt

Osobiście szta graficzna mi się nie podoba.. reszta ok.

logo.png

O stronie:

Dlaczego powstał ten portal ?

W internecie możemy znaleśc informacje na niemal każdy temat ale czy te informacje sa prawdziwe ? Nasze forum powstało po to ,żeby przedyskutować rózne artykuły, wyrazic swoje zdanie i podzielić sie nim z innymi użytkownikami. Tu każdy z nas znajdzie coś dla siebie. Mamy wiele kategori i podkategori w których możemy sie wypowiadać.

Na jakiej zasadzie będzie funkcjonował portal?

Wszystko co znajdziesz w internecie możesz wrzucić na forum, tam użytkownicy będą mieli możliwość prowadzenia dyskusji. Jeśli administrator lub moderator stwierdzi że wątek jest godny uwagi, porusza ciekawy temat zamieści go na stronie w celu zachęcenia innych do dyskusji i jego wypromowania.

Jak często będą zamieszczane artykuły na stronie ?

Na to nie ma zasady, zależy czy na forum będą się pojawiały ciekawe tematy

Strona jak i forum wystartowały dopiero dziś dlatego nie ma prawie społeczności. Pomóż i zarejestruj się.

Będą organizowane różne konkursy jednak na chwilę obecną nie ma podanych konkretnych nagród do wygrania.

Strona

Forum

Jeśli ktoś robiłby konto byłbym wdzięczny za podanie mnie jako polecającego ;) mam tam ten sam nick.