Sword czy Spear

Mam pytanie zna sie ktoś na lanie? Jesli tak to prosze napiszcie mi co jest lepsze sword czy spear lann i co trzeba zrobic i w jakie skille pakowac zeby takiego lanna najlepiej sobie rozwinąc.

Sword sword sword i jeszcze raz sword, chyba, że lubisz bezsensowne spamowanie jednego ciosu, który polega na kręceniu się w kółko i wkurzania towarzyszy broni tym, że tylko ranisz moby nie zabijając ich, a drastycznie obniżając cudze FPSy.

Co do skilli, z tego co poinstruowali mnie starsi stażem gracze, przede wszystkim slip dash, strenght mastery, gliding fury.

Ok dzieki jakby cos jeszcze ktoś wiedział to pisac:)

Sword- Skupia sie na pojedynczym wrogu, wieksze dmg na krotki okres czasu.

Spear- Skupia sie na grupach i dmg przebija swrord'a po czasie.- Glowna rzecz ktorej sie uzywa to krecenie sie wokol wlasnej osi.

Poogladaj Lann sword/spear ingkells solo i porownaj. Tak dla ludzi i na przyszlośc.

Chyba pobiłeś rekord kolego :D

To tak jak Cycki czy Pupa;). Sory za porównanie ale jak kto lubi i tak jak pisali UP, Speary=Crit,Dmg ale trzeba duzo staminki;)

" przede wszystkim slip dash, strenght mastery, gliding fury. "

w internecie pisze aby np gliding fury nie maxowac na poczatek. Moze ktos sie wypowiedziec cos wiecej o lann sword jakie skile pakowac ? tez sam nie wiem narazie bede pakowac jak kolega napisal

Mam pytanie zna sie ktoś na lanie? Jesli tak to prosze napiszcie mi co jest lepsze sword czy spear lann i co trzeba zrobic i w jakie skille pakowac zeby takiego lanna najlepiej sobie rozwinąc.