Fighter Ta klasa jest silna i twarda(dużo Defa).Fighter zyskuje dostęp do jednych z najlepszych zbroi w grze i zajmuję znaczną część szkód za pomocą szerokiej gamy broni.Ta klasa obsługuję takie bronie jak:
-Dwuręczne Miecze
-Szybkie jednoręczne sztylety
-Wielkie włócznie
Ale to dopiero początek,bo fighter potrafi iść na potwory z rękawicą,lub pistoletem.Mają także umiejętność do prowokowania wrogów.W grze Sword of the new world jest mistrzem w atakach melee.
Tutaj dołączam tabelkę statów początkowych
Scout-Jest to niesamowita klasa,najbardziej wszechstronna w grze.Ma zdolność uzdrawiania kogokolwiek i gdziekolwiek.Potrafi reanimować przyjaciół,instalować destruktywne pułapki i nakładać buffy
Walczy
Jednym sztyletem,co sprawia że ma większy miss,lub walczy dwoma sztyletami co sprawia że ma większy dodge(prawię na to samo wychodzi).Postać unikalna.
Wizard-To potężna klasa która specjalizuję się w atakach AoE(area of effect),ale ma kilka buffów.
Potrafi najlepiej prowokować przeciwników co daję Mu do wykorzystania AoE.Ma fajne debuffy.
Ma równo rozdane umiejętności w ofensywę i defensywę.Wizard to potężny przeciwnik,jest ceniony w każdym zespole.
Tutaj Dołączam tabelkę statów początkowych
Elementalist-Do ataku wykorzystuję żywioły takie jak : lód,ogień i błyskawica,potrafi jednak uprzykrzyć życia nakładając skill debuffujący.Ta klasa to Damage Dealer,ale jak w prawie każdym MMORPG idzie to z tym że ma bardzo słabą obronę.Ma wiele,jedne z najsilniejszych ataków AoE w grze.Posiada kilka buffów,którymi wspomaga sojuszników.Jako że elementalist działa siłą przyrody jest niezwykle silny.
Musketeer-Jedna z najbardziej wymagających klas,walczy potężnymi pistoletami i szybkimi karabinami,potrafi strzelać zatrutymi kulami ognia i oślepiających AoE debuffów(masowe debuffy).Potrafi walczyć gołymi pięściami,ale lepiej się sprawdza w Swoim żywiole,czyli najlepiej walczyć pistoletami i karabinami.
Klas jest 5,ale się nie martwcie bo gra się 3 postaciami naraz,co odróżnia tą grę od innych.
Mam nadzieję że chociaż w skrócie przedstawiłem klasy w grze "Sword of the new world".
Enjoy i Pozdro
Volgerd
Niby z kąd miałem skopiować,skoro nie ma polskiej strony o tej grze?
I zmień podpis bo sobie nie życzę,jak chcesz to mów na siebie "noob" a nie na mnie.Widać jak się odwdzięczasz za pomoc którą Ci bezinteresownie dałem...