Swords and Magic Online

Witam

Chciałbym przedstawić i zaprosić was do zagrania w moją grę Swords and Magic Online. Ponieważ gra jest jeszcze w budowie, są już screeny oraz filmiki gry. Macie do wyboru Dwie klasy; Warrior i Magician. Warrior potrafi władać mieczem, a także używać łuku. Magician jednak potrafi strzelać magicznymi mocami czyli piorun, woda, ogień, ziemia i mrok. Umie też buffować, tak więc podczas party można uleczyć lub rzucić aurę na swojego kolegę. Questów jest w miarę dużo, maksymalny poziom - 150 lvl.

Rejestracja w kliencie gry...

Serdecznie zapraszam na forum gry: www.samonline.fora.pl

Pytel

podał byś jakiegoś linka do filmiku ;>

nie no bomba cale 2 profy... ktore dziela sie na jedna z dwóch klas. To musi byc super gra :D

pawełku i tak ten pytel pewnie już od miesiąca nie odwiedza forum

Czy ty musisz mnie prześladować ??;p :)

Czy ty musisz mnie prześladować ??;p

Po prostu On daje Ci do zrozumienia, że nie warto bezsensownie nabijać postów...

Witam

Chciałbym przedstawić i zaprosić was do zagrania w moją grę Swords and Magic Online. Ponieważ gra jest jeszcze w budowie, są już screeny oraz filmiki gry. Macie do wyboru Dwie klasy; Warrior i Magician. Warrior potrafi władać mieczem, a także używać łuku. Magician jednak potrafi strzelać magicznymi mocami czyli piorun, woda, ogień, ziemia i mrok. Umie też buffować, tak więc podczas party można uleczyć lub rzucić aurę na swojego kolegę. Questów jest w miarę dużo, maksymalny poziom - 150 lvl.

Rejestracja w kliencie gry...

Serdecznie zapraszam na forum gry: www.samonline.fora.pl

Pytel