Witam, mam pewien problem z gra swordsman online, problem polega na tym, ze kiedy wejde do gry po wyborze postaci wszystko działa, lecz jeśli nacisne jakiś klawisz obraz się zacina lecz słyszę, ze mogę coś włączyć czy wyłączyć w grze, reinstalacja gry, sterów, directa nie pomaga, na forum PWE czytałem, ze nie tylko ja mam ten sam problem, proszę o pomoc
Swordsman online- freeze
Podpinam się pod prośbę. Mam dokładnie to samo. Na początku nawet udało mi się pograć tak z 30 minut, ale nagle wystąpiło tak samo jak kolega napisał. Potem już każde wejście do gry, nawet nową postacią owocowało zamrożeniem gry.
ja mialem dokladnie to samo, pogralem przez chwilę, dobiłem do 8 lvla a tu nagle pach i koniec, nie zdazylem nawet nacieszyc sie gra..
To samo u mnie wybieram postać i w tym momencie jest piękny freez obraz mignie tak jakby się odcina i dalej jest czarny ale jak klikam po omacku myszą to słychać dźwięki że coś tam wybieram...
a spelniacie wymagania sprzetowe gry wogole? moze zasilacz nie wyrabia?
ja tam wbilem 'naście lvli i ciagle stale fpsy bez problemow zadnych.
u mnie wszystkie gry smigaja pieknie na high m. in. Tera, GW2, BF3 itp. wiec nie ma mowy aby ta gra sprawiala jakis problem, moj kolega ma slabszy sprzet ode mnie i mu chodzi a mi nie chce..
Skoro tyle ludzi ma taki sam problem to musi byc cos od nich. Moze jakis update wejdzie to pogracie. Tak mi sie wydaje.
Miałem podobnie tyle, że przy naciskania klawisza "Z"(medytacja) wszystko się zacinało, nawet muzyka. Za którymś razem wywaliło mnie z gry pokazało jakiś chiński komunikat, jakąś konsole błędów, nawet cmd mi się uruchomiło. Podsumowując od ponownego włączenia gry wszystko działa, nie ma żadnych freezów nawet gdy komputer jest obciążony. Więc są 2 opcje: gra jest zbugowana, dopiero po tym "chińskim" okienku i analizie błędu się w jakiś sposób odbugowała. A druga opcja to po prostu za słaby komputer i w lokacjach z dużą liczbą graczy(w końcu serwery stają ledwie od wczoraj) pamięć się zapycha i aplikacja musi zostać wyłączona.
up. slaby komputer. + beta gry (optymalizacja do poprawy). Doinstalujcie DX11, Servicepack1 i zaktualizujcie stery karty graf na najnowsze.
up. wszystko było robione i nie działa..
Polecacie gre ?
Pewnie windows pirat com?
Z regoly w moich przypadkach freezy wynikaly z winy zasilacza lub burdelu w plikach. Poczekajcie na kolejne patche moze pomoga.
up. gra za***ista
ref. czy znalazł już ktoś może rozwiązanie ?
Btw. Co sie stalo z gildia husaria?. Nie gralem 4 dni i w gildii pustka jak i na tsie.
Witam, mam pewien problem z gra swordsman online, problem polega na tym, ze kiedy wejde do gry po wyborze postaci wszystko działa, lecz jeśli nacisne jakiś klawisz obraz się zacina lecz słyszę, ze mogę coś włączyć czy wyłączyć w grze, reinstalacja gry, sterów, directa nie pomaga, na forum PWE czytałem, ze nie tylko ja mam ten sam problem, proszę o pomoc