Swordsman Online

Cześć wszystkim :)

Jak część z was wie dzisiaj o 23 startuje CBT Swordsmana i z tej właśnie okazji szukam kilku osób do wspólnej gry, o ile wygospodaruje jeszcze dzisiaj czas na grę a jak nie to zaczniemy dopiero od jutra (godziny ranne). Jedyne o co bym prosił to żeby chętni nie byli piszczącymi skrzatami i nie spinali się podczas gry. Jeśli ktoś będzie miał jakiegoś ts czy coś to bardzo dobrze (zawsze jest lepiej pogadać podczas wspólnego expienia)

Ja mogę zagrać jeśli chcesz to pisz na skype kyoyablossom

jak ktoś nie ma jeszcze klucza to tu jest GA http://www.gamespot.com/swordsmangiveaway/ :)

Jestem zainteresowany . Pozwole sobie na lekki offtop żeby nie tworzyć spamu , powie mi ktoś gdzie mam wpisać klucz ?

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba klikalo się na ikonke Arc (lewy górny róg) i tam bylo Reedem Code.

moge dolaczyc , tak czy siak bede dzis na starcie online :)

Posiadacie jakiegos tsa?

Ja posiadam obecnie opłacony na miesiąc dane mogę na pw podać jest tylko 5 slotów ale to chyba wystarczy

Witam, zaczynam od jutra rana więc jeżeli można to dajcie ip ts'a. Piona

Ja też będę, dziś wieczorem i jutro też popołudniu.

Wyślij mi na PW adres TS'a.

w koncu jakas lepsza opcja niz archlord 2

Można powiedzieć, że ekipę już mamy :). Dodajcie mnie do znajomych na Arc'u: forest3 , Saske możesz mi podesłać tsa :)

No to mamy już ekipę

ja tez zagram wlasnie juz pobieram :) poprosze dane TS

Też już pobieram i mogę pograć. ;) Jak ogarniecie większego TSa, albo ktoś z ww. odpadnie to piszcie jak nie to mogę i bez ts grać.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, jeśli będzie ok to stworzy się jakąś gildie :)

WOW ale się ludzi zebrało dodajcie mnie na Arc : zemopl

Chyba rzeczywiście będzie potrzebny większy TS ;p. Mój nick na Arc'u to: baiokai

Arc: paulo0

Arc:tineek