Witam.Zamierzam ściągnąć Swordsman Online.Jak wygląda expienie,jak rzuca się skille(jak w wowie czy inny system?), no i jak wygląda populacja ?
Swordsman Online
Wybierasz miedzy tab targetem, a non targetem. Tab target cos a'la Rift, a non target cos a'la GW2 tylko w ciut gorszym wydaniu. Expienie dosc przyjemne ze wzgledu na duze zroznicowanie szkol do wyboru, a kazda szkola posiada unikalne, bardzo efektowne skille ktore nadaja grze to "coś". Populacja? Gralem 3 miechy temu bylo ludzi w ch... A teraz szacuje ze bedzie tak medium na serwerach.
Po wejściu na serwer nie mogę nic zrobić,naciskam różne przyciski i nic i muszę zamknąć proces.Czy ktoś jest w stanie pomóc?
A ja mam pytano takie:
Dalej jest ta ścina przy włączaniu medytacji?
Czy naprawili to?
to już było dawno naprawione z tą medytacją a co do expienia po 30 leci bardzo ciężko i zaczyna się takie grindowanie aby wgl mieć jakiegoś questa + jakieś daily na dungach.Używanie skili jest przyjemne i zależne od "szkoły" jaką wybierzesz...jak wiadomo są szkoły lepsze w pvp a gorsze w pve i na odwrót.
Witam.Zamierzam ściągnąć Swordsman Online.Jak wygląda expienie,jak rzuca się skille(jak w wowie czy inny system?), no i jak wygląda populacja ?