Szukam Ludzi Do Swotora Darmowej Wersjii Wysylajcie mi na poczte ip skype albo na jakims ts sie spotkamy.Piszcie pod tematem komentarze ze jestescie chetni
[SWOTOR] F2P Poszukiwania ludzi
Jutro będę ściągać SWTOR więc chętnie zagram dla mnie odpowiadało bardziej Teamspeak gg mam w profilu do kontaktu
Chętnie zagram z kimś w miarę ogarniętym i z mutacją głosu tzn dla mnie nie musi być ale taki piskliwy troszkę wnerwia chociaż to zależy od człowieka
ja tez jestem chetny jak cos piszcie gg lub Pw
Ja chętnie pogram w Darkside nick w grze Shavan, Zapomniany lub Cienisty. serwer ten costam nedd, gg 10832368
ja chetnie po gram mam postac na 28lv po stronie sithow dam znac jeszcze dzisiaj jaki serw bo nie pamietam.
Jak wejdzie F2P to nie wiem na jakim jeszcze serwerze bede gral ale zoaczymy. na pewno po Dark Side
Oto ip do serwera ts3 zapraszam tam wszystkich jest to co prawda ts poświęcony grze smite ale mam tam swój kanał o nazwie: "18.Gramy w SW TOR" także zapraszam na ten kanał na pewno się zjawi parę osób, mamy zamiar zrobić nawet klan. (my już gramy )
A i gramy Dark Side
ip: 78.47.23.214
GRAMY NA SERWERZE PVE
Chętnie wróce do tor'a. W dark sajdzie mam tam chyba jakis 20+ czy 30 lvl. Wie ktoś jak to jest z transferem postaci na inne serwery?
Ja będe grał na 111111111111111111111111111111 %
Ok Wszyscy wbijac na tsa i jaki serwer pvp i pve ?i nazwa serwa jak mozna
ja wbije przed 19 bo jeszcze na SWTOR wbic niemozna
spoko
No to dawajcie na ts3 do mnie
$update$ aaaa robią maitence więc widzimy się o 19.00 zapraszam a gra godna uwagi zaklepuje sith assasina
ludzie prosze was tylko nie pve serwer....
Zapraszam na serwer tomb of freedon Nad ciemna strona mocy ;] 30lv posiadam
Bez pvp w tej grze to mozna sie zanudzic
Tomb of freedon nadd - tam gralo najwiecej polakow
Chętnie wróce do tor'a. W dark sajdzie mam tam chyba jakis 20+ czy 30 lvl. Wie ktoś jak to jest z transferem postaci na inne serwery?
Powinny być od razu po starcie [ob] przynajmniej przez pierwszy tydzień. Później pewnie transfer przepada na zawsze lub przynajmniej trzeba za to zapłacić.
Jest jakiś sens grać w to ? Bo slyszalem ze ograniczenia masakryczne.
Po 1 skynet nie udzielaj się jak nie masz nic sensownego do powiedzenia po 2 byłem pierwszy i gramy na serwerze pve na którym też jest pvp więc nie wiem o co wam chodzi a tak na marginesie to jeszcze pół godziny
A polaków gra wszędzie tyle samo.
78.47.23.214 - zapraszam na ts3
Przepraszam, że wtrącam
Wraz z przejściem gry SWTOR na f2p chciałbym gorąco zaprosić wszystkich weteranów i nowych graczy do wspólnej gry po stronie Republiki na serwerze Tomb of Freedon Nadd. Dlaczego właśnie to nasze szeregi powinieneś zasilić?
Młody padawanie nadszedł dla Ciebie wielki dzień,
Rycerze Republiki wybijają Imperium w pień,
I ty żołnierzu co nosisz w sercu honor i odwagę
Przyłącz się do Nas, a wzbudzisz u innych powagę,
Lubisz koks czy jakieś dopalacze?
U nas przemytnik załatwi Ci do speedera nowe wachacze
Zapraszamy wszystkich do Rycerzy Republiki,