da się dobić ten 50 lvl bez płacenia, niestety potem to już subskrypcja
SWOTR czy na f2p da sie grać?
Są ludzie którzy złotówki nie wydali i mają praktycznie odblokowane all ,trzeba tylko trochę pofarmić.
Da się grać do 50 bez suba spokojnie ale na 50 to już gorzej chyba ,że gracie casualowo np. 3 battlegroundy w tygodniu ... dziennie cisnąłbym nawet 10 spokojnie. Poza tym to nie jest aż tak dużo odkładać 1zł dziennie i uzbierać co miesiąc na suba ludzie pepsi w puszce tyle nie kosztuje.
Może trochę nie na temat, ale nie chce zakładać nowego tematu, na którym serwerze gra najwięcej polaków i są polskie gildie, i po której stronie/frakcji?
Ceny itemów do odblokowania np 3 slotu craftu to ok 150 k ,inne pierdołki 90-300 k ,odblokowanie 10 slotów inv -200 k - to nie jest duża kasa na wyższym lvl , napewno łatwiej jest jak się jest w gildii bo można dogadać sie z subem o zakupie itemów itd ,ale grać da się bez płacenia real kasy , nie wiem jak z tym nowym dodatkiem jest
Melidiar - na każdym ang serwerze spotkasz polaków - najwięcej chyba jednak na pvp ToMB.
Właściwie nie wiem dlaczego narzekacie - w ramach free to play ma się dostęp wielu opcji gry i wcale nie trzeba płacić abonamentu. Można go np odblokowywać od czasu do czasu. Moim zdaniem to najlepsze darmowe MMORPG jakie powstało polecam wszystkim.
JEZELI PLACISZ - TAK, JEZELI FREE TO PLAY TO JEDNO Z NAJGORSZYCH
Ale macie problemy. Nigdy nie płaciłem za żadne MMO, za SWTOR też , wbiłem tam 50lv, i dużo 20-40. Na warzonach zawsze byłem w czołówce, Flashpointy też można było robić. Jeśli gra za darmo z ograniczeniami jest dla was za trudna to prostu w nią nie grajcie. Dopiero na 50lv jest potrzebna suskrybcja w SWTOR bo bez niej każdy 50 cię jedzie. Do 49lv da się grać na luźie nawet bez "fioletowego" eq. Wg. mnie to jedna z najlepszych MMO w jakie grałem . Nauczcie się grać bez płacenia a nie zakładacie bezsensowne tematy " Czy opłaca się grać na F2P" . W grupach gdy robi się heroici nie ma znaczenia czy jesteś F2P , bo zazwyczaj robisz je z ciotami które płacą a połowe eq mają zielone bez ulepszaczy.
ograniczenie do 5 warzonów na tydzień i ty sie podniecasz , że kogoś tam ubiłeś? Ja w innych grach f2p robię po 20 dziennie i tego oczekiwałem po f2p w SWTOR - a tak to dziękuję , dla robienia single misji wolę starego KOTOR-a
coś tam ugrać można, w końcu w SWTOR chodzi tylko o fabułę a end-game jest słaby
Tak jak w temacie, pytam się czy w tej grze da się grać na f2p. Czy można chodzić na instancje itp. czy dostępne jest tylko lvlowanie bez innych atrakcji?