Przepraszam jeżeli zły dział ale nie widziałem gdzie taki temat umieścić. Otóż jak sie ma Star Wars Online ? Warto w to zagrać ?
Swotr
Oczywiście, że tak. Star Wars The Old Republic świetnie się utrzymuje, nie ma pustek na serverach. Cóż musisz się sam przekonać czy taka gierka będzie Ci odpowiadać. Ale warto, polecam, jednakże bez subskrypcji o prawdziwym graniu zapomnij, bo to katorga. Polecam The Red Eclipce i Tomb of Freedo Nadd servery (pve/pvp)
Rewelacyjny MMORPG, ale problem pojawia się, gdy zaczynamy porównywać płatną wersję z darmową - jest olbrzymia ilość różnych ograniczeń. Niestety EA znana jest z tego, że wyciska ile tylko może z naszych kieszeni. Poza tym naprawdę kawał znakomitej i obszernej gry MMORPG :-) polecam
Ja zawsze powtarzam. 30 zł na miesiąc to nie jest majątek.
Co do gry. To gra jest świetna ze względu na dialogi głosowe, świetne rozwiązania dialogowe w grze w party, wybory mało i dużo znaczące, świetna kampania dla każdej klasy, dużo możliwości zmiany wyglądu postaci (w późniejszej fazie gry zmieniasz moduły w broniach/pancerzach także możesz zachować sobie zestaw przedmiotów który Ci się podoba i modyfikować go pod dany poziom postaci), mounty, starfightery pvp i wiele więcej. Także 30 zł jak za taki kawał gry to są śmieszne pieniądze. Jednak SWtor ma parę minusów ale to sam odkryjesz
Ja zawsze powtarzam. 30 zł na miesiąc to nie jest majątek.Co do gry. To gra jest świetna ze względu na dialogi głosowe, świetne rozwiązania dialogowe w grze w party, wybory mało i dużo znaczące, świetna kampania dla każdej klasy, dużo możliwości zmiany wyglądu postaci (w późniejszej fazie gry zmieniasz moduły w broniach/pancerzach także możesz zachować sobie zestaw przedmiotów który Ci się podoba i modyfikować go pod dany poziom postaci), mounty, starfightery pvp i wiele więcej. Także 30 zł jak za taki kawał gry to są śmieszne pieniądze. Jednak SWtor ma parę minusów ale to sam odkryjesz
A jak z liczbą graczy? Jakiś rok temu było ich mnóstwo nawet w początkowych lokacjach. Jak jest teraz, bo zastanawiam się nad powrotem do gry? :<
Jest bardzo dużo graczy. Szczególnie na end-game w startowych miejscach około 80 osób zależy jeszcze gdzie zaczynasz. Ogólnie gra ma wielu graczy
Przepraszam jeżeli zły dział ale nie widziałem gdzie taki temat umieścić. Otóż jak sie ma Star Wars Online ? Warto w to zagrać ?