SWTOR - Advanced Class

Witam.

Pod koniec miesiąca wracam do SWTOR wraz z kupnem subskrypcji i planuję wejść na serwer PVE. Wcześniej grałem na PVP Sith Maruderem ale strasznie mnie się przejadł. Planuje tym razem zrobić Sith Inquisitora tylko zbytnio nie wiem co będzie bardziej dawało fun: Assassin czy Sorcerer. Tak więc co jest ciekawsze wyboru?

To zależy od tego czy wolisz assassina czy sorca, to są dwie różne klasy. Tak więc jak wolisz przyczaić się w cieniu wroga i zaatakować to weź sina, jeśli jednak wolisz mieć pełną kontrolę nad mocą i razić przeciwnika piorunami to weź sorca.

Sin to też klasa tankowa, a Sorc to healer co już w ogóle robi różnicę. Bierz to co preferujesz na misjach ;p

od Sorca zawsze dostawałem w tyłek grając jako Sith Warrior :D Na Fłashpoints'ach też dają naprawdę radę, więc polecam :)

Assasino to całkiem przyjemny tank oraz możesz być fighterem który zadaje dużo obrażeń z bliska. Sorcerino to jeden z najlepszych healerów oraz całkiem przyjemny fighter który napierdala fioletowymi piorunami z 30 m. Ja osobiście polecam ci sorcerera.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ blaumro

sorcerer, ma bardzo fajne combo, gdzie instant skille odpalają się jeden po użyciu drugiego i układają się w sekwencję + ma bardzo przyjemny AoE do czyszczenia grup mobów (force storm) który niestety ostatnio dostał nerfa;(

Zrobiłem Twi'Lek'a Sith Inquisitora i pójdę w sorca B|

Teraz tylko pytanie czy na The Red Eclipse są jakieś porządne gildie? :D

Witam.

Pod koniec miesiąca wracam do SWTOR wraz z kupnem subskrypcji i planuję wejść na serwer PVE. Wcześniej grałem na PVP Sith Maruderem ale strasznie mnie się przejadł. Planuje tym razem zrobić Sith Inquisitora tylko zbytnio nie wiem co będzie bardziej dawało fun: Assassin czy Sorcerer. Tak więc co jest ciekawsze wyboru?