SWTOR crafting

Nie rozumiem wgl tego,skąd wziąść itemki do craftowania np zbroi i jak mieć więcej miejsc na craftink. Który jest najlepszy na zarobek a który np dla drużyn proszę o szybko odpowiedz.

Masz tam coś takiego jak crew skills czy jakoś tak. To są skille do craftu. Jak masz np. Artifice (robienie kryształów i takich tam) to crew skillem, z którego będziesz dostawal potrzebne itemy będzie Archeology. Darmowe konta mogą mieć 2 crew skille a płatne 3 (jak masz darmowe konto to i tak możesz se w cartel market tego slota kupić). Itemy do craftu możesz też kupić od innych ludzi. Na czym trzepie się największą kase niestety nie wiem. Polecam wybrać tego crew skilla, z którego sam będziesz miał najwięcej pożytku. Ja np. na swoim sithowskim magu mam Artifice, Archaeology i Treasure Hunting.

Tu masz jeszcze troche o crew skillach: http://www.swtor.com/holonet/crew-skills

dziękuje i jeszcze jedno pytanko jak znaleść itemki do artifice bez kupywania są jakieś rudy na mapkach czy jak ?

Ano są. Tyle, że artifice to jest profesja do craftowania przedmiotów, nie zbierania. Jeśli chcesz zbierać rzeczy do artifice to i tak musisz mieć archeology. Nie wiem czy wiesz ale zbieranie itemków z profesji w torze wygląda tak, że klikasz w okienku towarzyszy i wysyłasz jednego z nich na misje. Jeśli misja sie powiedzie to dostajesz item. Ty tylko klikasz i czekasz zajmując się ciekawszymi sprawami. Tak jak już napisałem możesz też samemu biegać za kamieniami po mapce, jednak nie jest to konieczne.

Piolczu gram f2p i zauwazylem ze nie moge wziasc drugej profesji wzialem artifice a gdy podchodze do goscia od archeology i pszie mi ze ni moge oco biega?

No to możliwe, że f2p mają tylko jeden slot. Musiało mi się pomylić z preferred. Konto preferred dostajesz jak choć raz wydasz coś w item shopie. Zostaje Ci tylko zbierać itemy od innych graczy.

a no wlasnie no coz w koncu freemium.

a kto jest najlepsxzy na pvp ?

Klasy są w miare zbalansowane (tak mi się przynajmniej wydaje).

MAM WIELKI PROBLEM gdy gram to mi sie gra wyłancza i jakis error wymagania mam dobre bo robiłrm już temat na temat tych wymagań i było ok proszę o szybk pomoc

Jaki error? Sterowniki masz najnowsze?

nie mam sterownikow najnowżych a co ?????

ale jak chodzi o to podasz mi ?

a skad moze wiedziec jaki masz komputer..

?????

Podaj paramerty komputera i kopsnij nam tutaj screena z errorem, na pewno będzie łatwiej. Jak już to zrobisz to zainstaluj nowe sterowniki i napisz czy to coś dało.

Karta graficzna ATI Radeon HD 3800 Series

Procesory to mam 2 takie same Intel Core 2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz

coś jeszcze a ten error te że praca tego programu została zakonczona tak na chwilke sie tnie i wyłancza

a ia mam 3 giga ramu

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

dołanczam się mi też się wyłańcza podasz gry proszę o pomoc

zamknijcie ten temat juz

Nie rozumiem wgl tego,skąd wziąść itemki do craftowania np zbroi i jak mieć więcej miejsc na craftink. Który jest najlepszy na zarobek a który np dla drużyn proszę o szybko odpowiedz.