SWTOR ekipa

Siemka zakładam ten temat gdyż w temacie na dole nikt nie reaguje ani nic. Przejde do rzeczy. Szukam ekipy do pogrania w SWTOR od zera. Serwer jest mi obojetny ts3 jest, IP- 188.165.203.108

Serwer tak jak mówiłem jest mi obojętny także czekam na Wasze propozycje.

////edit IP

Ja jak wiesz jestem chętny ^^ Kto też chce pograć, niech najlepiej napisze do Verixona na gg, jest podane na dole od avka ( nie dziękujcie ) ; )

Server PVP najlepiej, ale jaki dokładnie to zgadamy sie na gg ^^

W takim razie każdy kto chętny to zapraszam na TS3 (188.165.203.108) o 20 na zbiórkę gdzie uzgodnimy co i jak ;).

///edytowane więc prosze nie karać kolege na dole :).

Może też się skuszę na SWTOR bo gra jest całkiem przyjemna.

A macie zamiar grać na F2P czy płacić za subskrypcję?

@HisGhostInTheFoG

Zapraszamy do wspólnej zabawy :).

@Vienio

Jest to obojętne dla nas czy grasz F2P czy też płacisz. Ja osobiście mam zamiar kupić podstawke gry i założyć guild ;).

@Top

Zapraszamy na TS3 o 20. Serwer jaki wybraliśmy to Tomb of Freedon Nadd. Gramy po stronie ciemnej.

Niech moc będzie z Wami :P

Zapraszamy zapraszamy na ts3 wszystkie chętne osoby do wspólnej gry w SWTOR

Zapraszamy zapraszamy na ts3 wszystkie chętne osoby do wspólnej gry w SWTOR

Ty chyba we wszystko grasz. Zapewne nigdzie nie jesteś w top.

QQi ! Uraziłeś Mnie O.o Też gram we wszystko, oraz z nimi w SWTOR'a ^^

I nigdzie nie jestem w top..

Foch

@QQi

Jak możesz nie udzielaj się tutaj offtopowo bardzo bym prosił. Nie potrzebuje tutaj Twoich spin.

@top

Zapraszam na TS3 ; )

Jestem osobą pomagającą w rozwoju danych gildii a potem znikam pomagający innym potrzebującym jestem współczesnym Robin Hood :P

Odświeżam i odnawiamy liste graczy którzy grają aktualnie gra:

Magnes (Arnoldzik)

Ja (nick w grze Zapylaczka)

Reszta chyba olała całą sprawe. Zapraszamy ! Dzisiaj zostanie założona gildia :).

Przypominam że gramy na serwerze Tomb of Freedon Nadd po stronie ciemnej mocy.

znajdzie się dla mnie miejsce ?? jeśli tak to pobiorę klienta i pogramy :)

Gra jest F2P ? ;>

Tak F2P. Ale są takie ograniczenia, że na F2P grać się nie da.

Da się grać spokojnie. Trzeba tylko chcieć. Niestety zostałem sam. Jeśli ktoś chciałby jeszcze pograć dajcie znać tu.

Nie opłaca się tworzyć kolejnego tematu ;)

Powiedz mi, jak możesz grać, jeśli nie możesz zakładać fioletowych itemków, chodzi na te operacje, a warzony - 2?3? razy tygodniowo. Wszystko sie sprowadza do wykupienia subskrypcji.

Ktoś powiedział że jeśli teraz gram na f2p to nie mogę nigdy wykupić abonamentu ?

Jeśli chodzi o end game to tyle czasu mija że odkładając zwykłe 4 zł na tydzień spokojnie możesz nazbierać na ten abonament ^^

Ja nie każę Ci grać jeśli widzisz że to bezsens. Ja lubię uniwersum SW i gram po prostu dla radości a nie żeby być mega rozp*****laczem na end game ;)

Mam trochę inne cele w życiu i nie potrzebuję kolejnych. Gram tylko i wyłącznie dla zabawy.

Witam szanownych forumowiczów ^_^ Też bym sobie pyknął w SW ale problem leży w tym, że trzeba to pobierać ... a launcher nie korzysta z napędu świetlnego...

Niestety nie ale jeśli jesteś chętny to czekam. TS mam jeszcze tego na którym graliśmy wcześniej IP: 188.165.203.108.

Siedzę właśnie na nim. Jeśli chcecie to wbijcie i obgadamy wszystko ;)