Swtor kilka ważnych pytań!

Witam serdecznie mam kilka pytań proszę o jak najszybszą pomoc

1.Na jakim serwerze gra najwięcej polaków

2.Gdzie jest najwięcej polskich gildii, oraz po jakiej stronie?

3. Czy na serwerach Pve tez można się bić na otwartych terenach z drugą frakcją >?/ Czy tylko arenki?

4. Jak się ma SWTOR? źle czy dobrze?

Witam serdecznie mam kilka pytań proszę o jak najszybszą pomoc1.Na jakim serwerze gra najwięcej polaków2.Gdzie jest najwięcej polskich gildii, oraz po jakiej stronie?3. Czy na serwerach Pve tez można się bić na otwartych terenach z drugą frakcją >?/ Czy tylko arenki?4. Jak się ma SWTOR? źle czy dobrze?

Heja:)

1. The Red Eclipse

2. The Red Eclipse;P po stronie republiki i imperium jest dużo polskich gildii, m. in. nasza gildia

3. Można;)

4. Dobrze, jak naprawią lagi po dodatku, to będzie się miał lepiej;) ale jest dużo aktywnych graczy, jest nowy kontent, nie można się nudzić ;)

Pozdrawiam, i zapraszam do nas do .

Sardynka.

Moje roczne doświadczenie podpowiada mi

1.The Progenitas czy jakoś tak

2.Na każdym serwerze ale najlepsze na serwerze podanym wyżej np. Ostatni Batalion liczący ok 60 aktywnych graczy na ts3 dziennie ok 20+

3. Można ale na serwerach PvE jest mało spotykane

4. Jeżeli co jakiś czas dodają jakieś update oraz dość konkretne dodatki(płatne)to chyba nie jest tak źle. Ostatnie informacje które podawał EA mówiło nam że jest ponad milion aktywnych graczy co jest całkiem możliwe.

Moje roczne doświadczenie podpowiada mi1.The Progenitas czy jakoś tak 2.Na każdym serwerze ale najlepsze na serwerze podanym wyżej np. Ostatni Batalion liczący ok 60 aktywnych graczy na ts3 dziennie ok 20+3. Można ale na serwerach PvE jest mało spotykane4. Jeżeli co jakiś czas dodają jakieś update oraz dość konkretne dodatki(płatne)to chyba nie jest tak źle. Ostatnie informacje które podawał EA mówiło nam że jest ponad milion aktywnych graczy co jest całkiem możliwe.

Progenitas to chyba raczej Progenitor;) mam tam postać i na Republic Fleet jest ok 60 osób i 1 flota;) na The Red Eclipse jest o wiele więcej graczy, pewnie dlatego, że Progenitor to serwer RP a The Red Eclipse PVE ;)

Mam pytanie ta gra jest całkowicie f2p czy ma jeszcze opcjie płacenia za prawdziwa kase

Ma opcje płacenia prawdziwym $$. Jest tam IS i możliwość kupna abonamentu, ale spoko, ceny dla polaków są bardzo przystępne. 2miesiące/60 dni = 60 zł!

czyli gra nie jest freee2play całkowicie ale czy opłaca się grac w to ? mam pytanie a co z dodatkiem murze zapłacić żeby mieć najnowszy dodatek

Ta, opłaca się grać bez płacenia

Witam serdecznie mam kilka pytań proszę o jak najszybszą pomoc

1.Na jakim serwerze gra najwięcej polaków

2.Gdzie jest najwięcej polskich gildii, oraz po jakiej stronie?

3. Czy na serwerach Pve tez można się bić na otwartych terenach z drugą frakcją >?/ Czy tylko arenki?

4. Jak się ma SWTOR? źle czy dobrze?