Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu pykam sobie w Starą Republikę i zastanawia mnie skąd brać dobry gear do levelowania i jak działa system upgradeowania (wiele o tym czytałem, ale nic konkretnego, więc jakby ktoś konkretnie w kilku zdaniach to wytłumaczył, to byłbym wdzięczny). O upgrade'owaniu wiem tyle (albo tylko mi się wydaje), że umożliwia nam dostosowanie wyglądu postaci (gear) bez martwienia się o słabe statystyki itemów (np. na 40lvl expimy w ciuchach z 20 ze statami jak itemy z 40). Napisze jeszcze, że mam konto ze statusem preferred (nie płacę abonamentu) i leveluję sith warriora (juggernaut) (obecnie 13lvl).
PS. Wiem, że z FP można fajne itemki dostać, oraz, że z PvP już od 20lvl jest pierwszy set. Niewiele wiem o itemach za te monety, które dostaje się za questy.
Z góry dzięki za kazdą radę
SWTOR Leveling gear
Wymieniasz mody z itemów które są "brązowe " ,możesz biegać sobie w itemkach z lvl 10 nawet na 50 wymieniając tylko środek .Mody dostajesz jako nagrody za questy ,drop ,craft lub mozna kupić w markecie -najlepsze są fioletowe , dla Ciebie do expienia wszystkie mody pod siłę (drzewko focus) lub pod tankowanie -więc przeżywalność.
po pierwsze, na koncie preffered nie włożysz żadnych fioletowych ciuchów ani modyfikacji - najpierw musisz odblokowac tą możliowość za CC w IS-ie albo na GTNiie za kredyty od innych graczy (Authentication to się nazywa), po drugie zdobywasz za misje tzw Planetary Commendation, we flocie (ten okrągły wielki statek) stoją vendorzy , którzy za tą walutę sprzedają wszystkie rodzaje modów, najprościej tam właśnie dopasować sobie na swój level wszelkie modyfikacje, i po trzecie, taki brązowy set ma GTN-ie mozna już za 20k sobie kupić (musi to być adaptive, albo dla twojej klasy) więc jak nie masz jakieś częsci gearu na sobie brązowych , to zasuwaj na GTN i zobacz , kto najtaniej wystawił
Ok, wielkie dzięki za odpowiedzi, chyba wiem już wszystko
Witam wszystkich,
Od jakiegoś czasu pykam sobie w Starą Republikę i zastanawia mnie skąd brać dobry gear do levelowania i jak działa system upgradeowania (wiele o tym czytałem, ale nic konkretnego, więc jakby ktoś konkretnie w kilku zdaniach to wytłumaczył, to byłbym wdzięczny). O upgrade'owaniu wiem tyle (albo tylko mi się wydaje), że umożliwia nam dostosowanie wyglądu postaci (gear) bez martwienia się o słabe statystyki itemów (np. na 40lvl expimy w ciuchach z 20 ze statami jak itemy z 40). Napisze jeszcze, że mam konto ze statusem preferred (nie płacę abonamentu) i leveluję sith warriora (juggernaut) (obecnie 13lvl).
PS. Wiem, że z FP można fajne itemki dostać, oraz, że z PvP już od 20lvl jest pierwszy set. Niewiele wiem o itemach za te monety, które dostaje się za questy.
Z góry dzięki za kazdą radę