SWTOR mały problem

Siemka kupiłem Star Wars The Old Republic podstawkę i dzięki podstawce można grać 30 dni za free ale się okazało że trzeba podać numer karty kredytowej bądź wprowadzić kod PrePaid i o to chodzi że nie chce podawać numer swojej karty kredytowej i chciałem się was spytać czy można jakoś to ominąć czy coś proszę o kulturalną odpowiedz.

Nie ma sposobu aby to ominąć,fakt ze w world of warcraft był magiczny guzik wróć ale tutaj będziesz musiał podać numer karty kredytowej albo prepaid innego wyboru nie ma.

ok dzięki

Siemka chciałem się jeszcze spytać czy jeśli podał bym PrePaid na 60 dni zamiast karty kredytowej to te 30 dni złączą się ze 60 dni i razem będzie 90 czy ten PrePaid nie będzie uwzględniony i będę miał do wykorzystania tylko te 30 dni proszę o kulturalną odpowiedz.

Doda się, będziesz miał 90 dni gry.

Siemka kupiłem Star Wars The Old Republic podstawkę i dzięki podstawce można grać 30 dni za free ale się okazało że trzeba podać numer karty kredytowej bądź wprowadzić kod PrePaid i o to chodzi że nie chce podawać numer swojej karty kredytowej i chciałem się was spytać czy można jakoś to ominąć czy coś proszę o kulturalną odpowiedz.