SWTOR - może ktoś do wspólnej gry?

Witam. Będzie krótko i na temat czy ktoś ma chęć wspólnie zacząć grę oraz przygodę w Star Wars the old Republic ?? Jeżeli tak zapraszamy do wspólnej gry. Nie jesteśmy gildią tylko 4 osobową ekipą która poszukuje inne osoby do gry bo czym więcej tym lepiej.

Informacje dotyczące gdzie i co i jak:

Serwer: 100% The Progenitor

Frakcja: możemy to jeszcze ustalić jeszcze nie wybraliśmy do końca ale 70% Republika

TS3: no bez tego to nawet nie gramy w tetrisa TS3 musi być i koniec.

Wiek: Nie koniecznie 18+ zależy jak zachokujesz się na TS3 możesz mieć nawet 16 lat ale kultura jest postawą

To chyba na tyle jeżeli znajdą się osoby które miały by chęć zagrać w jedną z najlepszych gier MMORPG z małą ekipą potem może znajdziemy jakiś klan/gildię to zapraszamy serdecznie :)

Chetny. Napisz na pw

Ja mogę czasem pobiegać. Mam aktywnego suba to nie powinno byc problemy. Jak cos to proszę o pw. Grac mogę wieczorami po 17/18

Zrobiłem małą ankietę jaką frakcją byście woleli grać oczywiście ankieta jest dla osób które chcą wspólnie z nami grać :)

OK ogólne informacje gdzie gramy :)

Frakcja: Republika

Serwer: The Progenitor

Mój nick: Seteron

Gildia:-------

Zapraszamy do wspólnej gry :) Jest nas w tej chwili 3 osoby ale gra się bardzo przyjemnie :)

Witam. Będzie krótko i na temat czy ktoś ma chęć wspólnie zacząć grę oraz przygodę w Star Wars the old Republic ?? Jeżeli tak zapraszamy do wspólnej gry. Nie jesteśmy gildią tylko 4 osobową ekipą która poszukuje inne osoby do gry bo czym więcej tym lepiej.

Informacje dotyczące gdzie i co i jak:

Serwer: 100% The Progenitor

Frakcja: możemy to jeszcze ustalić jeszcze nie wybraliśmy do końca ale 70% Republika

TS3: no bez tego to nawet nie gramy w tetrisa TS3 musi być i koniec.

Wiek: Nie koniecznie 18+ zależy jak zachokujesz się na TS3 możesz mieć nawet 16 lat ale kultura jest postawą

To chyba na tyle jeżeli znajdą się osoby które miały by chęć zagrać w jedną z najlepszych gier MMORPG z małą ekipą potem może znajdziemy jakiś klan/gildię to zapraszamy serdecznie :)