SWTOR nowa przygoda

Witam serdecznie. Chciałbym zapytać się was moi drodzy czy znalazły by się jakieś osoby do wspólnej gry. Oczywiscie od samego poczatku. Poszukuję przede wszystkim osób starszych 18+ i znających universum Gwiezdych Wojen dodatkowo aby osoby także używały komunikatora TS3.

Dodatkowe informacje:

- serwer najprawdopodobniej Tomb of Freedon Nadd PvP(eng) lub The Red Eclipse PvE(eng)

- strona konfliktu była by do negocjacji

- klasy postaci kto co woli bez żadnych spin ani zmuszania do danej postaci

Osoby chętne do wspólnej gry proszę pisac napewno jakas ekipe da sie skleic. Granie chcialbym zaczac juz dzis okolo 18-20. Pozdrawiam Hogh

Ja kce

Ok a masz juz pobrane i kim gramy imperium czy repoblica

gram na Tomb of Freedon Nadd po stronie Rebelii - jakby co , Rudowlosa :D smugler/scoundrel, zacząłem wczoraj, 13 level dzis wbiłem

ok:) jak bedziesz w grze to pisz moj nick Hogh ... albo napisz mi o ktorej dzis bedziesz grac to postaram sie odezwac

OKI jak będę, dam znać, Hogh :)

Też mógł bym zagrać:)

to dawajcie moze na skype albo team speak ? Ja bede grac tak do 3 wiec jak cos mozecie pisac

Można prosić o jakieś dane do TS strony itp ?

też gram, tomb of fredon strona imperium nick Beweriu

tomb of fredon nick Spoontan gg 9775501 '

Ja też gram na Tomb of Freedon Nadd po stronie Republiki, nick: Timxa, jedi sage 19lvl zacząłem 4 dni temu.

Mam swój serwer TS3, gram z kolegami lecz poszukuję innych do grania.

Hmmm.... wielu pozytywów nie słyszałem o tej grze, ale chętnie sprawdze. Na jakim serv gracie?.

gra jest nawet dobra , tylko te ogarniczenia daja w kosc jednak historia i uniwersum same w sobie sa swietne ;]

Ograniczenia przeżyje :). Zawsze można zapłacić abona i czerpać przyjemność z gry (Lepsze to niż P2W).

ja kupiłem 450 CC za sms-a (tylko tyle można sms-em kupić na ich stronie) i automatycznie status preffered mi się włączył, czyli już sporo mniejsze ograniczenia - dodatkowo za 420 cc odblokowałem Crew Skill Slot trzeci (na F2p jest tylko 1, na preffered 2, ale 3 to super sprawa, bo można crafting bez problemu robić wtedy)

Poza tym w grze to co jest na Item Shopie generalnie ludzie sprzedają na Auction Housie za kredyty , które w grze zarabiamy - np taki Warzone Pass na 7 dni 200k kredytów kosztuje i mamy przez tydzień nieograniczony dostęp do battlegroundów

Napiszę tutaj bo nie chcę zakładać nowego ytematu jest w grze może mozliwość tego żeby każdy moobek miał nad głową pasek życia przed zaatakowaniem go ?

Pewnie, że jest. Esc, potem Preferences, następnie tam wybierasz po lewej zakładkę Nameplates i zaznaczasz opcje "Nameplate on enemy NPCs" oraz "Always show health bar" jeśli byłaby ona odznaczona ;)

Tomb of Freedon Nadd, strona republika. Nick Vandain, ktos jeszcze gra?

jaaaa :P Nick Tysiac