SWTOR:Polish Revolution Rekrutuje

Witam serdecznie chciałbym zaprosić wszystkich miłośników sagi Star Wars na wspólną grę na serwerze The Progenitor(PvE/RP) i dołączenie do gildii Polish Revolution grającą po stronie Republiki. W tej chwili gildia posiada 130 członków i średnia online to około 30 osób. Gildia gra pod patronatem społeczności gamingowej NovaSociety(www.novasociety.com) która posiada własny Team Speak(ts3.novasociety.com). Osoby chętne do wspólnej gry proszę pisać swoje zgłoszenia pod umieszczonym tematem i udzielić w nim kilka słów o swojej postaci:nick,klasa postaci oraz poziom postaci. Zapraszam wszystkich do wspólnej gry i "niech moc będzie z wami".

Wiesz , no to może ja bym do was dołączył , niedawno ściagnąłem gre i patrzę ogólnie kim mi sie najlepiej gra , napewno bede DPS-em , nick- jeszcze jasno okreslonego nie mam (Najpewniej wezmę jakiś z wbudowanego edytora) . A tak przy okazji , żeby nie zaśmiecać forum mam 2 pytania :

1.Po zakupie tej growej waluty załóżmy , że za 4.99 ojro czy tam dolarów moje konto staje sie z f2p na prefered ? Czy muszę coś za tą gotówkę kupić ?

2.Po usunięciu wszystkich postaci moje konto dalej bedzie preffered ?

Z góry dzięki za odp.

na wszystkie twoje pytania odpowiadam TAK !!! Ogólnie wszystkich informacji możesz otrzymać u nas na ts3 na pewno ktoś tobie coś podpowie doradzi w każdej sugestii. TS3 masz podanego wyżej i co zapraszamy ciebie do wspólnej gry i resztę osób chętnych do współpracy oraz fanów sagi Star Wars

Na ts-a napewno wbiję ale raczej nie dzisiaj :)

Jeszcze mam jedno pytanie gdy stworze postać odrazu wkraczam nią do gry i gdy załóżmy znudzi mi sie ona mogę ją usunąć , lecz żeby drugi raz sie nią zalogować muszę ją aktywować i pytanie czy po aktywacji mogę ją usunąć i czy dalej po usunięciu będe miał 2 sloty na postacie czy juz tylko 1 nawet po usunięciu ?

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Będziesz miał nadal dwa sloty jak na początku a aktywacja postaci oznacza porostu wiarygodność posiadanego konta po 15lvl dodajesz e-mail do swojego konta którego ciężko zmienić

Czy jak wykupię abonament na 1 mies i stworze postać z rasą która nie jest dostępna dla f2p i preffered to postać zniknie/zostanie zblokowana bo tym miesiącu ?

wszelkie informacje o różnicach między F2P a subskrypcją możesz znaleźć tutaj http://swtor-online....-a-subskrypcja/ i tak powiem ciężko mi odpowiedzieć na twoje pytanie bo niestety nie wiem ale chyba automatycznie postać zostaje zablokowana i aby odblokować trzeba zapłacić 650coinów(sms"em) tak mi się bynajmniej wydaje. Moim zdaniem nie ma co się śpieszyć najpierw przetestuj sobie grę jeżeli będzie tobie odpowiadać to 30zł miesięcznie nie jest żadnym wydatkiem a bardzo dużo może pomóc w rozwoju tej grze bo ma wielki potencjał i tak na prawdę jest to uniwersum na którym wychowało się bardzo dużo pokoleń młodych jak i starszych ludzi. Opowiem pewną anegdotę z mojego życia: ogólnie moi rodzicom nie odpowiada to że gram sporo na kompie w gry mmorpg mówią że to strata czasu itp może i tak ale jakoś niedawno chyba w środę do mojego tajnego pokoju gracza wchodzi ojciec i znowu zaczął mi stękać nad uchem ale po chwili usłyszał słowo Jadi i go coś tknęło i zapytał się w co grasz odpowiadam Star Wars The Old Republik a on na to że nareszcie grasz w coś konkretnego i miłego dla ucha po czym usiadł przy mnie i zacząłem opowiadać o grze i co oferuje z jakimi osobami gram itp ogólnie posiadam 24lata a chyba jestem najmłodszy w gildii chyba:P Tak więc osobiście jako osoba która spędziła ok 10 lat na grach mmorpg mogę z szczerością polecić każdej osobie poszukującej bardzo fajnego klimatu oraz miłej i momentami trudnej rozgrywki samemu lub w grupie znajomych.

Wiesz jak patrzyłem te ograniczenia , to na preffered nie jest źle (zamierzam trochę zainwestować w grę ) subskrybentem raczej nie będe (wiesz w wieku 15 lat raczej mnie do pracy nie przyjmą ) , wszystko jest cacy i wogóle ale chciałbym sobie kupić rasę Twi'lek (nie wiem czy dobrze napisałem ) bo te podstawowe tak srednio mi sie podobają.

Chciałbym poinformować że gildia przeszła reformy została zmieniona nazwa na Ostatni Batalion i szukajcie nas pod tą nazwą. Po reformie mamy ok 60 osób w tym 60 aktywnych nawet codziennie.

Witam serdecznie chciałbym zaprosić wszystkich miłośników sagi Star Wars na wspólną grę na serwerze The Progenitor(PvE/RP) i dołączenie do gildii Polish Revolution grającą po stronie Republiki. W tej chwili gildia posiada 130 członków i średnia online to około 30 osób. Gildia gra pod patronatem społeczności gamingowej NovaSociety(www.novasociety.com) która posiada własny Team Speak(ts3.novasociety.com). Osoby chętne do wspólnej gry proszę pisać swoje zgłoszenia pod umieszczonym tematem i udzielić w nim kilka słów o swojej postaci:nick,klasa postaci oraz poziom postaci. Zapraszam wszystkich do wspólnej gry i "niech moc będzie z wami".