po co są dark side point i light side point po jak robie jakieś Q to czsami mam w takim kułku przewrócony trójkąt i jak klikne to taki czerwomy ekran i dark side points a czasami mam na light o co chodzi pomocy
SWTOR pomocy
Jak się nie mylę to za te punkty kupujesz itemy np:weapon,armor tak mi się bynajmniej wydaje.
a ktoś inny może ma jakeś inne info o tym ?
Ja wyczytałem w necie ,że kupujesz właśnie itemy, w zależności od reputacji (wiecej punktów ciemnej czy mrocznej strony) u jednych sprzedawców kupisz sprzęt u innych nie możesz.Podobno też to wiąże się ze zmianą wyglądu postaci i jakimiś tytułami.A i jeszcze modyfikacje do broni i armorów ,że z jednych będziesz mógł korzystać a z innych nie w zależności od tego jaka strona mocy dominuje u twojej postaci.
a i jeszcze jdeno pytanko mam sith inqusitor i mam robic te punkty na dark ??i wgl jako wzionsc 2 klase sith assasin czy sorcery ?
Na 10lvl u trenera sie bierze drugą klase(u tego co skille wykupujesz).Kiedyś czytałem wypowedż jakiegoś gościa na forum i on twierdził ,że jeśli grasz po ciemnej stronie to lepiej właśnie gromadzić punkty dark.A może to było w filmiku na YT ?W każdym razie gość narzekał ,że potem miał problemy z kupowaniem itemów ,bo grając daną stroną mocy zgromadził punkty z przeciwnej.Wiesz,ja robiąc questy staram się podejmować decyzje zgodne z moim sumieniem (nie zawsze mam ochote być skur..elem dodająć na przykład trucizne do ujęć wody pitnej żeby niewolnicy się potruli i umierali w męczarniach ponieważ gość który mi zlecił questa chce przeprowadzać badania naukowe na tych chorych).Ale może trzeba będzie zmienić podejście i zapomnieć o dobrym sercu duszka kacperka dla dobra rozwoju postaci ,też gram sithem
.
Może mamy ci jeszcze powiedzieć jakie masz jutro skarpetki ubrać ???
Po 1 assasina można robić pod dmg albo tanka (łazi on z podwójnym mieczem świetlnym jak Darth Maul oraz z Staffem) Sorcerer robisz pod dmg albo heala (chodzi z jednym zwykłym mieczem świetlnym i wali błyskawicami na prawo i lewo)
Po 2 tak jak wyżej napisali wykorzystujesz te punkty na zakup wyposażenia, zależy od nich czy będziesz mógł je nosić.
Po 3 Robisz jak chcesz albo jesteś miły albo jesteś zły w zależności dostajesz punkty dobra albo zła i tylko od ciebie zależy czy chcesz mieć dobrego sitha czy złego sitha.
&1xUP& niema to najmniejszej różnicy jaką wybierze stronę mocy itemy będzie mógł kupywać prawie te same tylko u innych sprzedawców.
Serwer PVE
ZAPRASZAM WSZYSTKICH do mnie na kanał ts3 możemy razem pograć w TOR-a oto dane:
ip: 78.47.23.214
kanał: 18. Gramy w SW TOR
hasło do kanału: starwars
zapraszam osobiście zjawie się nie długo
A i mam obecnie 23lvl Assasinem i jestem sithem
Jak się nie mylę to za te punkty kupujesz itemy np:weapon,armor tak mi się bynajmniej wydaje.
To wydaje Ci się, czy nie?
To znaczy że jestem okrutny po mam 500 na darku a 50 na light
a i wgl to zemno poigra i jeszcze JEDNO pytanko widziełem kolesi którzy biegają z takimi innymi koleśiami jeden to dziewczyna a drugi to taki WIELKI MUTANT jak to sie robi i na jakim lv ?
A w ogóle to mamy gildie polską ,nazywa się Intoxicate.Nawet nie wiem kto werbuje jestem tam od wczoraj .Ale zawsze jest rażniej i można zapytać się o sprawy związane z grą na czacie.Gramy na serverze Tomb of Freedon Nadd ,podobno największa populacja polskich graczy w całaj grze właśnie na tym servie.
To jest towarzysz ,dostaniesz go z questa.Kazda klasa ma innego znaczy na początku ,potem podobno dojdą następni max chyba 4 jest.Ja na razie mam swoją jedike którą wziołem z więzienia .Dobry patent ,na początku miała taką obroże eletryczną na szyji i mogłem ją od czasu do czasu "popieścić" ale potem pojawiła sie opcja i zdjąłem obroże.Wole mieć kompana przyjaciela a nie niewolnika w końcu he,he..a dostaje sie go ,nie pamiętam dokładnie po 10lvl czy troche póżniej.Tego towarzysza też ekwipujesz ,znaczy ubierasz mu lepsze itemy żeby był"twardszy".
moze panowie pobiegamy razem , mialem JK ale zminilem na repblike i teraz 12 lvl assasin serevr EN PVP
Sry za double post ,chciałem odpowiedziećna pytanie i nie zauważyłem ,że post pod postem będzie.
ok wsyzstko wiem jak chcecie można konczyć ten temat
A więc na prośbę autora zamykam.
po co są dark side point i light side point po jak robie jakieś Q to czsami mam w takim kułku przewrócony trójkąt i jak klikne to taki czerwomy ekran i dark side points a czasami mam na light o co chodzi pomocy