SWTOR - Prezentacja

Witam wszystkich. Posiedziałem sobie troszkę nad zrobieniem filmu z gry SWTOR i chciałbym aby zachęcił was do spróbowania owego tytułu który jest bardzo interesujący na swój sposób i jak na P2P bardzo tani(60zł/2miesiące). Zapraszam do obejrzenia i komentowania :)

https://www.youtube.com/watch?v=nmf_7vO26l4&feature=youtu.be

60zl ? Tani? Gra moze jest swietna, ale koszt grania dla przecietnego polaka zbyt wysoki.

60zl ? Tani? Gra moze jest swietna, ale koszt grania dla przecietnego polaka zbyt wysoki.

Dlaczego wypowiadasz się za przeciętnych polaków. Myślę, że to bardziej siedzi w mentalności naszego narodu niż w portfelu, Bo jeżeli pracujesz, to nie ma bata, że nie odłożysz takiej gotówki przez 2 miesiące. Mówimy tu o ludziach z zarobkami powiedzmy kolo 2k/msc (sredni zarobek w naszym kraju to podobno 3,700). Bo rozumiem, jak ktoś ma trojke dzeci wyżywić za 1500 opłaty itp.

@down rzuciłem palenie, i odkladam 250 zł miesiecznie(tyle mi schodziło na fajki) i mam teraz na gry i inne nikomu nie potrzebne do życia pierdoły:P

A to ciekawe bo jakos palaczy ciagle duzo - zalozmy ze palisz tylko paczke dziennie (niektorzy pala po kilka). Srednia cena to 13-14zl, wiec starczy ze tydzien sie powstrzymasz i masz na abonament :P

Dokładnie moim zdaniem to jest dobra cena w ciągu miesiąca rezygnujesz z hmm jednej dużej pizzy :) Już nie róbcie z Polaków takich biedaków i żebraków których na nic nie stać bo prawda jest zupełnie inna. No nic kto chce ten płaci a kto nie chce gra w gry F2P które w 80% są P2W.

30 zł na MIESIĄC to za dużo? O k***wa xD

Ehh mi jakoś star warsy taką tandetą zajeżdżają, próbowałem, ale mnie odepchnęło. Wolałbym już bardziej fallouta w świecie mmo, mimo wszystko może w wakacje sobie zagram jak cabal 2 mnie nie przekona.

Witam wszystkich. Posiedziałem sobie troszkę nad zrobieniem filmu z gry SWTOR i chciałbym aby zachęcił was do spróbowania owego tytułu który jest bardzo interesujący na swój sposób i jak na P2P bardzo tani(60zł/2miesiące). Zapraszam do obejrzenia i komentowania :)

https://www.youtube.com/watch?v=nmf_7vO26l4&feature=youtu.be