SWTOR - Team

Cześć ludziska! szukam kogoś do wspólnej gry w swtor'a. Osobiście nie miałem czasu zbytnio ani chęci żeby zagrać chociaż jestem fanem serii to teraz ściągnąłem i bym chętnie zagrał z kimś od zera. Piszcie do mnie na pw czy może też nagła chęć zagrania w tą grę was ogarneła to razem zaczniemy grać bo z tego co wiem to większość gry składa się z robieniu questów w party.

Fajnie jakby był majk, skype, ts3 ale jakoś sobie poradzimy również bez tego. Pis joł

Fajnie jakby był majk, skype, ts3 ale jakoś sobie poradzimy również bez tego. Pis joł

Jak można grać drużynowo bez komunikacji? xD

Przejdę już do tematu ^^

Ja jestem chętny, zostało mi jeszcze z 10 gb pobierania, jbc. to dam znać : D

Ja też mogę. W SWTOR'a już grałem, mam wszystko co potrzebne.

Napisz jak się z Tobą skontaktować.

Aktualnie mam SWTOR'a na kompie i jeszcze jeden miesiąc abonamentu opłaconego więc mogę zagrać. Do szczęścia brakuje mi tylko TS'a, ale to przecież chwilka ;)

No to gramy, tylko jaki serwer panowie ?

Jaki serwer i która strona mocy ? :D

Ja moge pograć ale od jutra. Serwer TS3 jak coś mam :).

#edit

Jak co pisać na gadu to poprawie tego TSa jeżeli jesteście chętni.

Chętnie pograłbym na serwerze pvp :)

OD NOWA

Ja gram na Red Eclipse, mam fajną gildię. Jest tam sporo graczy.

Z tym że my chcemy zagrać od nowa tzn. ja tak zrozumiałem przesłanie tego tematu. Jak ktoś chce info co do TS3 to pisać na gadu. Ja zaczynam grać od jutra więc możecie serwer wybrać ; )

Cześć ludziska! szukam kogoś do wspólnej gry w swtor'a. Osobiście nie miałem czasu zbytnio ani chęci żeby zagrać chociaż jestem fanem serii to teraz ściągnąłem i bym chętnie zagrał z kimś od zera. Piszcie do mnie na pw czy może też nagła chęć zagrania w tą grę was ogarneła to razem zaczniemy grać bo z tego co wiem to większość gry składa się z robieniu questów w party.