SWTOR za darmo

Witam!

Mam do grających następujące pytanie: otóż, widziałem, że ograniczenia na koncie darmowym są dosyć duże, ale cała zawartość gry (w sensie fabuły) jest odblokowana dla wszystkich. Chciałbym więc zapytać czy grając na darmowym koncie, można przejść całą fabułę levelując na questach czy też dla graczy darmowych pozostaje grind gdyż zdobywają oni dwa razy mniej doświadczenia?

Pozdrawiam. :)

:)

jeżeli nie płacisz nie masz dodatku co równoważy się z brakiem kontynuacji rozgrywki. SWTOR jest grą w której jednak ten abonament trzeba płacić bo po 50 lvl tak na prawdę nie będziesz miał co robić a koszt 50zł na 60 dni to chyba nie jest aż tak dużo.

obecnie jak zakupisz tylko raz subskrybcje , dodatek otrzymujesz za darmo, przez 2 miechy za 54,90 (keye.pl) mozesz wyfarmic kasior na unlocki , i później ju z nie płacić, ja tak zrobiłem, po tym czasie od razu masz konto preffered z dużo mniejszymi ograniczeniami od free, a zarazem kase i ponad 1200cc zdobytych przez 2 miechy za to , ze wykupisz subskrybcje

obecnie jak zakupisz tylko raz subskrybcje , dodatek otrzymujesz za darmo, przez 2 miechy za 54,90 (keye.pl) mozesz wyfarmic kasior na unlocki , i później ju z nie płacić, ja tak zrobiłem, po tym czasie od razu masz konto preffered z dużo mniejszymi ograniczeniami od free, a zarazem kase i ponad 1200cc zdobytych przez 2 miechy za to , ze wykupisz subskrybcje

przeciez dodatek juz jest dla f2p tak samo nawet news byl o tym omg.

zarcu, bitwy kosmiczne to nie zaden dodatek co weszło wczoraj dla f2p, jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, bo się ośmieszasz, dodatkiem było Rise of the Hutt Cartel, i na początku był płatny, a obecnie otzymujesz go za darmo, ale, po kupieniu subskrybcji

@up to zapraszam do nabicia 55lvl bez kupowania abonamentu. Życzę powodzenia i przde wszystkim jeżeli chcesz coś napisać głupiego to w ogóle nie pisz.

Jeśli kupujesz Subskrypcję np. z Keye.pl (najniższa cena na Prepaid 60dni Suba) otrzymujesz tez przy okazji 545 Cartel Points, które możesz wykorzystać w Cartel Shopie na fajne przedmioty. Co do dodatków. Kupując suba dostajesz pełny dostęp, czyli zero limitów i ograniczeń oraz +5 leveli, gdyż maksymalny poziom bez suba to 50. Dostajesz też dostęp do subowego dodatka: Rise of the Hutt Cartel. Ogólnie, kupno suba sie opłaca.

Dodatkowo trzeba dodać, że za każdy 60 dniowy zakup subskrypcji dostaje się 525 cartel coins co miesiąc na koniec każdego miesiąca, za 30 dni subskrypcji 500 cartel coins za każde 30 dni, za 90 dni suba dostaje się 550 CP co miesiąc a za 180 dni suba 600 CP co miesiąc.

Prosta sprawa to co wydajesz na suba to i tak na dobrą sprawę odzyskujesz. Ja w tej chwili płacę za tą grę i szczerze ci powiem nie narzekam wręcz przeciwnie :)

Prosta sprawa to co wydajesz na suba to i tak na dobrą sprawę odzyskujesz. Ja w tej chwili płacę za tą grę i szczerze ci powiem nie narzekam wręcz przeciwnie

SWTOR jest właśnie nakręcony na płatności. Kiedy F2P ma największe ograniczenie to np. Preffered ma już wygodniej, gdyż ma dostęp do GTN, który później jest cholernie przydatny.

Rise of the Hutt Cartel napewno nie jest już dostępny dla f2p ? -Coś mi się wydaję że jest tak samo lvl 55,żeby zostać prefem nie trzeba kupować suba tylko obojętnie co z is , można też kupić starter za coś koło 29-30 zł - w tym jest 30 dni abonamentu i automatycznie status preffered.

Preffered to jak konto veterana w Aionie , z tym że tam kupujesz gp na brokerze żeby mieć odblokowane wszystko, w swtor trzeba kupic pare rzeczy żeby odblokować to co potrzebne , co nie zmienia faktu że jak ktoś dobije 55 lvl i w miare poważnie mysli o graniu w swtor to i tak wykupuje suba.

SWTOR jest właśnie nakręcony na płatności. Kiedy F2P ma największe ograniczenie to np. Preffered ma już wygodniej, gdyż ma dostęp do GTN, który później jest cholernie przydatny.

f2p tez ma dostep do GTN

co do veterana z Aiona to ni ma co porównywać z Preffered w Swtorze - Veteran w Aionie (osoba , która płaciła w przeszłości abonament) ma wszystko odblokowane tak jakby mial GP kupione, tylko cooldowny ma większe na instancje od tych , co maja wykupione GP - natomiast preffered w SWTOR ma nadal b.duzo rzeczy zablokowanych i trzeba sporo sobie rzeczy poodblokowywac kupując na GTN-ie unlocki, zeby gralo sie przyjemnie

f2p w Aionie nic nie kupi na brokerze oprócz gp -gp odblokowuje wszystko - w swtor nie kupujesz 1 gp tylko potrzeba kupić pare rzeczy typu 3 slot craftu , ilość intancji na tydz itd itd, w sumie jest podobnie ,ale w aionie latwiej - 1 item i miesiąc spokoju.

w swtor jak kupisz kilka unlocków masz spokoj na wieki :) jedynie jak cie cisnie zeby se na warzony albo na inste x-51 polazic to se tygodniowego passa kupujesz od czasu do czasu - ja na poczatku polaziolem, teraz juz to olewam, w PVP baiwie sie na contested terytorach , wiec i WZtki mi nie potrzebne, zreszta , kazda postacią mozesz 5 x na tydzien sobie wejsc nawet na f2p koncie

Witam!

Mam do grających następujące pytanie: otóż, widziałem, że ograniczenia na koncie darmowym są dosyć duże, ale cała zawartość gry (w sensie fabuły) jest odblokowana dla wszystkich. Chciałbym więc zapytać czy grając na darmowym koncie, można przejść całą fabułę levelując na questach czy też dla graczy darmowych pozostaje grind gdyż zdobywają oni dwa razy mniej doświadczenia?

Pozdrawiam. :)

:)