Swtor

to tak mam takie pytania

1. czy da się w to grać f2p ? czy są jakieś ograniczenia przez które tracimy na grze ?

2. na takim sprzęcie Win XP SP3 3GB Intel Core i3 3.10GHz GeForce 9600GT 512mb pojdzie bez jakiśproblemów że się przycina itp ?

3. jak wygląda pvp ?

4. jak z populacją

5. ile gra zajmuje po zainstalowaniu ( i ile ma waga instalki )

6. ogólnie gra jest warta instalowania

Grając F2P można na początku, jakoś. Są ograniczenia i za darmo to możesz potraktować tą grę jako "fabularną", bo nie płacąc to dużo nie osiągniesz. Na populację wcale nie można narzekać, graczy nie brakuje.

ok thx można zamknąć

To zamykam.

Pozwolę sobie skorzystać z tematu. W sieci spotkałem się z raczej niezbyt pochlebnym zdaniem na temat SWTOR. Jedno jest pewne, potencjał jaki miała gra nie został wykorzystany. Ale gdyby odłożyć to na bok, to czy warto inwestować w te grę czas oraz pieniądze? Story line podobno jest naprawdę wyborne, ale czy po nim na end game będę miał co robić? Proszę o opinię graczy.

swtor to dosc fajna gra, jesli potraktujesz ja jak single player, z trybem coop. robisz sobie fabule, chodzisz na pvp, jak juz masz 50 lvl, przejsc sobie caly content ( flashpointy i operacje) mozna porobic alt chary, zeby innymi klasami przejsc fabule, i wtedy jest czas na odlozenie tej gry.

A da się tam expić np w 3 osobowej ekipie cały czas, czy zadania poszczególnych klas prowadzą w inne miejsca?

To znaczy na każdej mapie(czyli planecie)masz mase questów do wykonania solo a także tzw.heroic(to są grupowe questy).I to wszystko możesz robić w party.Natomiast questy związane z twoją klasą tzw.class missions ,robisz sam,ale te klasowe ,związane z twoją fabułą to tylko niewielki procent wszystkich questów jakie się znajdują na każdej mapie.Warto wspomnieć,że za udział w war zonach(battlegroundy pvp)też dostajesz expa,no i oczywiście z instancji dobry exp jest(wiadomo,norma).

Valgour - jak ja gralem to mozna bylo grac wspolnie nawet kampanie, jedyny wymog to zeby tamci gracze mieli inne klasy niz ty. No i ofc. ty podejmujesz decyzje odnosnie fabuly. Ale nie wiem czy sie to ostatnio nie zmienilo

to tak mam takie pytania

1. czy da się w to grać f2p ? czy są jakieś ograniczenia przez które tracimy na grze ?

2. na takim sprzęcie Win XP SP3 3GB Intel Core i3 3.10GHz GeForce 9600GT 512mb pojdzie bez jakiśproblemów że się przycina itp ?

3. jak wygląda pvp ?

4. jak z populacją

5. ile gra zajmuje po zainstalowaniu ( i ile ma waga instalki )

6. ogólnie gra jest warta instalowania