Cześć, tak się zastanawiam na jakim serwerze gracie i po jakiej stronie. Prosiłbym tych co grają o podanie serwera i strony oraz klasy main postaci
Pozdrawiam
Cześć, tak się zastanawiam na jakim serwerze gracie i po jakiej stronie. Prosiłbym tych co grają o podanie serwera i strony oraz klasy main postaci
Pozdrawiam
Ja gram na Red Eclipse po stronie Republiki. Reszta to zależy od tego jak ty byś chciał grać, zorientuj się co do każdej klasy i strony, sam zdecyduj
A jaką klasą grasz? Może akurat taką która mnie interesuje
Ps Grasz aktywnie? Parę tematów niżej pisałeś, że nie grałeś od 3-4 tygodni, więc grasz teraz, wróciłeś?
Gram Vanguardem, od czasu do czasu zaglądam do gry.
Odświeżam, gra ktoś z tego forum w SWTOR'A jeszcze?
Ja może zagram... Ale narazie nie mam neta:(
Spróbowałem i gierkę naprawdę polecam fanom uniwersum gwiezdnych wojen. Grafika jest przyjemna dla oka, nie ma dużych wymagań, a i system walki jest ciekawy. Jednak mi się szybko znudziło - nie moje klimaty, niestety.
Ja gram i innych Polaków też często widzę. Pytam bo chciałbym wiedzieć czy ktoś z tego forum gra i gdzie.
Tez gram server The Progenitor klasa mercener.
Grasz RP?
Server rp , ale poszedłem tylko dlatego, że znajomi poszli na ten server, więc rp nie odgrywam, mam jeszcze assasina na servie pvp.
Znajomi robią w takim razie RP czy też nie? Co głównie robicie pvp czy pve i jakie lvl macie?
Też nie robią, aktualnie wszyscy lvlujemy później pewnie będziemy robić pve 35-48 tak to mnie więcej wygląda z lvlami.
Pozdrawiam