Swtor

Poszukuję ludzi do wspólnej gry ... już dziś można by było coś skleić ... oczywiście od samego początku

Dark czy Light zależne od ludzi

Jak coś pisać tak o 20.30 można pograć... Pozdro

ja chce stworzyc nowa postać najlepiej w republice (dobrzy) :P będe grał Trooperem serwer Tomb of Freedom Nad coś takiego :P gra tam najwiecej polakow

ok a ile masz lat ?

to jak gramy?

warn_ico.png
Warn za Double Post. Używaj opcji edytuj! - crracked

sorki byłem się wykąpać :P. 16 lat mam skype:davidek2322 jak cos

jak cos gram juz na Tomb of Freedom gram trooperem jak cos pisz nick: Hogh

Ja też chętnie zagram panowie. Tylko musze ogarnąć klienta, bo cos mi się j*bie

Ok no problemo... A jaki masz problem postaramy sie pomoc w sprawie tego clienta ... ja jak cos nabilem 10 lvl ale troche potrwa zanim cala gra sie sciagnie

Chodzi o to, że po zainstalowaniu uruchomilem grę, jednak ponowne załączenie klienta kończy się napisem "installing" i paskiem postepu od poczatku na poziomie 87.5%

zostawilem to na jakies 15godzin i nic sie nie zmieniło..

Luczkis mozesz kliknac na rapair po lewej stronie clienta u dolu ? Dla niektorych pomaga podobno usunięcie calej gry wraz plikami na dysku C i ponowna instalacja ( troche to trwa wiem bo sciagniecie prawie 30GB troche zajmuje ale podobno dziala) postaram sie jeszcze napisac cos na oficjalnym forum moze ktos odpowie....Madirius ktory poziom? i ktora z klas bedziesz gral trooperem?

Tak pomyslalem ze jak chcecie to mozemy pograc okolo 20

Poszukuję ludzi do wspólnej gry ... już dziś można by było coś skleić ... oczywiście od samego początku

Dark czy Light zależne od ludzi

Jak coś pisać tak o 20.30 można pograć... Pozdro