Syberia - Problem

Hej. Mam problem z grą Syberia. Mianowicie nie ma dźwięku dialogów oraz muzyki. Mam odgłosy takie jak otwieranie drzwi i kroki, ale nic więcej. Ustawienie trybu zgodności nic nie daje. Mam komputer z Win 7. Jeśli chodzi o wymagania gry to spełniam je :) Proszę o pomoc, ma ktoś jakiś pomysł?

Możliwe jest że win7 ma problem z tą grą. Przy niektórych produkcjach również takie błędy jak ty u mnie występują. Poszukaj w necie jakiegoś fixa czy coś w tym rodzaju. Ewentualnie VirtualBox (lub jakiś zamiennik) i instalujesz na nim starszą wersję systemu. I w nim odpalasz grę.

Sprawdź też to:

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7

Dzięki wielkie za szybką i dobrą odpowiedź. Działa (ten pomysł z wirtualnym systemem) :) gra ma swoje lata ale jest świetna, jednak bez dźwięku to nie to samo. Dzięki

Cieszę się że mogłem pomóc :)

Hej. Mam problem z grą Syberia. Mianowicie nie ma dźwięku dialogów oraz muzyki. Mam odgłosy takie jak otwieranie drzwi i kroki, ale nic więcej. Ustawienie trybu zgodności nic nie daje. Mam komputer z Win 7. Jeśli chodzi o wymagania gry to spełniam je :) Proszę o pomoc, ma ktoś jakiś pomysł?