Czy to nowa moda? Żeby tak rzucać na byle kogo oskarżenia o oszustwa nie mając kompletnie żadnych dowodów.
Nic z tym gościem nie mam wspólnego, więc dlaczego i jakim prawem szczyl takie rzeczy pisze?
Może by coś z tym zrobić?
Czy to nowa moda? Żeby tak rzucać na byle kogo oskarżenia o oszustwa nie mając kompletnie żadnych dowodów.
Nic z tym gościem nie mam wspólnego, więc dlaczego i jakim prawem szczyl takie rzeczy pisze?
Może by coś z tym zrobić?
tu jest mmorpg , tu nikogo się nie szanuje jak trzeba warna to nie ma warna a jak jest , to z tak błachego powodu ,że szkoda gadać. Dlatego odpuść lepiej bo zwarnują cię 5 razy
Zacytuję sam siebie z tamtego tematu
Winny człowiek się zawsze broni. A że ty na niego wyjechałeś z pyskiem, i zachowałeś się jak marny prostak, który nie potrafi potwierdzić tego że jest nie winny.Moja oferta dalej aktualna.
O co ci człowieku chodzi? Masz jakiś problem ze sobą? To się leczy. Wierzysz w każdą bajeczkę i łykasz wszystko młody pelikan?Myślisz, że zgłaszałbym sprawę na policję, jeżeli bym go oszukał?Miałem się nie odzywać i siedzieć cicho jak jakiś szczyl mnie bezpodstawnie oskarża o coś? Ty rozumiem, że byś siedział cicho?Nie znam gościa i nie wiem o czym pisze. Może dlatego, że sam zgłosiłem innego za oszustwa i dostał bana, a teraz on czy kolega się mści.A może ja napiszę,ze ty jesteś oszustem, a jak nie jesteś to to udowodnij? Kur.. to jest za***iste Masz za***isty tok rozumowania, ile ty masz 15 lat?
Podejście tego nastka jest po protu irracjonalne. Ja mam udowodnić,że jestem niewinny Wypada tylko zapytać: Jak? Niech nam wszystkim opowie, przecież to będzie patent wszech czasów.
Koleś nieźle cie pocisnął i teraz chcesz aby bana dostał?
@a to wybacz źle przeczytałem
Nie chodzi mi o pitterek15, ale o Dlord1991
Koleś nieźle cie pocisnął i teraz chcesz aby bana dostał?
Dokładnie ten koleś chce mnie sprowokować, bym zniżył sie do jego poziomu.
A to że nie potrafi wyjaśnić dlaczego tak się zachował to już chyba jego problem.
Dokładnie ten koleś chce mnie sprowokować, bym zniżył sie do jego poziomu.A to że nie potrafi wyjaśnić dlaczego tak się zachował to już chyba jego problem.
I to pisze koles, który zaczął cały flame...
Cały ten temat jest nad wyraz sensowny, naprawdę.
Cały ten temat jest nad wyraz sensowny, naprawdę.
Popieram, ale nie mogłem nie odpowiedzieć, widząc tak niesamowity popis głupoty. Cały czas zastanawiam się, czy pitterek trolluje, czy serio jest az tak głupi. Liczba w jego nicku to najprawdopodobniej jego wiek.
Oczywiście, że jest.
Może by po prostu banować takich ludzi, którzy rzucają bezpodstawne oskarżenia?
Popieram, ale nie mogłem nie odpowiedzieć, widząc tak niesamowity popis głupoty. Cały czas zastanawiam się, czy pitterek trolluje, czy serio jest az tak głupi. Liczba w jego nicku to najprawdopodobniej jego wiek.
Uhahaha.
Bo przecież ty jesteś taki dorosły, że już dawno masz 18 + prace,dzieci.
Gdybyś tylko głebiej pomyślał nad sensem tego o czym pisze to być może zachował byś się w inny sposób.
Zobacz na post Jaquza, a poźniej na to co pisałem do tego kolesia. Nie widzisz podobieństwa?
Rozpoczynam Trollowy Sezon. Have fun!
Oczywiście, że jest.Może by po prostu banować takich ludzi, którzy rzucają bezpodstawne oskarżenia?
Tu już nie chodzi o oskarżenia, tylko o zaczynanie kłótni, prowokacje, wyzywanie i bycie osobnikiem, z zadziwiająco niskim poziomem IQ... Dawno takiego człowieczka nie spotkałem na necie.
Uhahaha.Bo przecież ty jesteś taki dorosły, że już dawno masz 18 + prace,dzieci.Gdybyś tylko głebiej pomyślał nad sensem tego o czym pisze to być może zachował byś się w inny sposób.Zobacz na post Jaquza, a poźniej na to co pisałem do tego kolesia. Nie widzisz podobieństwa?
Znaczy się, twoim zdaniem rzucanie oskarżeń i wyzywanie innych BEZ POWODU jest git?
Tu już nie chodzi o oskarżenia, tylko o zaczynanie kłótni, prowokacje, wyzywanie i bycie osobnikiem, z zadziwiająco niskim poziomem IQ... Dawno takiego człowieczka nie spotkałem na necie.
Uważaj, bo się zamknę w Sobie.
Pewnie że nie jest git, ale wyzywanie ich czy obrażanie, straszenie czymkolwiek jeszcze bardziej pogłebia problem.
Lepiej odpowiedzieć neutralnie.
btw. Skąd wiesz że on jest oskarżony bez powodu? Popatrz ze strony obserwatora.
I dobrze.
Nie ma dowodów = nie ma oskarżenia. Smutne, ale prawdziwe.
@pitterek12
A tobie bardzo dziękuję. Jeszcze nie spotkałem się z tak śmiesznymi postami!
Nie ma dowodów = nie ma oskarżenia. Smutne, ale prawdziwe.
Skoro nie ma dowodów = oskrażenia, to po co było wyzywać?
ma to sens?
@Vampir
Bo po co prowadzić dyskusję kiedy nie ma argumentów na poziomie.
Lepiej ośmieszyć i pójść Sobie. Reakcja osób dorosłych.
Gdzie ty tam widzisz w tym poście, żeby ktoś kogoś wyzywał?
Zapomniałem, że ty żyjesz w odwrotnej rzeczywistości
Prosze panstwa, oficjalnie, mamy nowego, największego trolla forum, który odebrał ten zaszczytny tytuł KoneserowiGier Gratulacje dla Pitterka12!!!
@SpooQKur*, a JA?!W ogóle to pytałeś się czy możesz wykorzystać wizerunek tych ludzi? Jutro zgłaszam to na policję!
Musisz się jeszcze wiele nauczyć o trollowaniu, młody Padawanie.
A czemu te pytanie kierujesz do mnie? o.0
@kamita
Napisał post. Nie podoba mu się to i to. Wejdzie mod/administrator i to rozpatrzy. Nie rozumiem po co prowadzić teraz jakąś małą wojenkę.
@SpooQ
Kur*, a JA?!
W ogóle to pytałeś się czy możesz wykorzystać wizerunek tych ludzi? Jutro zgłaszam to na policję!
Hahah, wygrałem? Dasz mi tytuł?
@pitterek12
Sam sobie odpowiedziałeś
Nie ma argumentów na normalnym poziomie = nie ma dyskusji
Właśnie dlatego teraz sobie idę.
@Edit:
Hah, 16 gości. Dużo osób zyzuje do tego topic'a xd