Sygnatura i avatar na zamówienie

Nie jestem jakimś pro, ale takie coś zmajstrowałem, może się spodoba.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e6db8d71d7fefec.html

Edit. Nick poprawiony, dodane troszeczkę więcej czerwieni.

Z góry dziękuję każdemu komu chciałoby się zrobić coś takiego i pomóc mi, ponieważ sam nie posiadam takich umiejętności. Proszę was jeśli by się dało i o avatar i o sygnaturę. Avatar może być fragmentem sygnatury, cieszyłbym się natomiast jeśli byłby inny. Zatem do rzeczy:Avatar:Tematyka: Blade and SoulRozmiar: 150x150Kolorystyka: wedle uznania, mogłaby być taka ognisto czarna.Sygnatura:Tematyka: Blade and SoulRozmiar: 500x200Kolorystyka: wedle uznania mogłaby być ognisto czarnaNapis: Nezcha, może ale jeśli nie będzie pasował to nie musi być.Jeśli chodzi o kolorystykę to podoba mi się na przykład coś takiego: http://news.mmosite.com/content/2011-06-28/4_latest_wallpapers_for_blade_and_soul,4.shtml#ue_picJeszcze raz dziękuję z góry każdemu kto podejmie się wykonania tej pracy.

Proszę avek dla Ciebie ;)

Quaczekk śliczna czcionka, sygnaturka, też piękna. Jakbyś mógł tylko tą jedną literkę zmienić. Na prawdę bardzo mi się podoba. ^^

Sadistik powiem Ci, że też śliczny Avek. Mam teraz dylemat który wybrać. Nie spodziewałem się, że tyle zrobicie i tak szybko. :D

Sygnature chcialbym

Tematyka: Lich King

Rozmiar: 530x200

Kolorystyka: Niebieska

Napis: ,,No king rules forever''

Witam. Potrzebuję sygnatury i avatarka na stronkę:

SYGNATURA:

Tematyka: Lineage/Lineage Eternal

Rozmiar: nie ma ograniczeń jeśli o wielkość. Przyjmijmy żeby była to standardowa, średnia wielkość.

Napis: LINEAGE ETERNAL PL (nie musi być to napisane drukowanymi literami)/ ew. jakby się to nie gryzło mozna dodać jeszcze gdzieś mój nick: Ostoriusz

Kolorystyka: obojętna - może być zarówno mroczna jak i jasna

Dodatkowe info: może być to sygnatura w formie animacji, ale oczywiście nie musi. Nie mam sprecyzowanej konkretnej opcji czy ma to być scena walki, postać, krajobraz czy obraz jakiegoś miasta. Ważne by na pierwszy rzut oka wiadomo było o jaką grę chodzi.

Tematyka: głowa wojownika/orka/smoka po prostu coś z pogranicza fantastyki i klimatu L2/LE.

Rozmiar: 100x100

Napis: brak

Kolorystyka: obojętna

Dodatkowe info: brak

Liczę na waszą inwencję twórczą, oczywiście jeśli macie czas i chęć mi pomóc Nie mogę się już doczekać co wymyślicie. Pozdrawiam !!! :)

Hejka, jeśli to nie problem to ja też bym prosił o avatara :)

Temat: smoki

Rozmiar: taki jaki te forum obsluguje

Napis: lorow i gdzies w jakism rogu podpis autora:)

Kolorystyka: mroczna, oczywiscie smoki muszą być :D

Dodatkowe info: Fajnie by było jaky ten ktoś mógł zrobić 2 wersje tego avatara, a mianowicie jedną troche jaśniejszą od bazowej . :)

Wysłane z mojego fona :)

Jestem zachwycony tym jakie macie umiejętności, ale także tym że robicie to za darmo... No po prostu za***iście ;) Jeżeli macie czas to proszę o wykonanie dla mnie

Temat: Chciałbym coś związanego z moim nickiem Dread-Strach... Najlepiej jakby przedstawiało coś strasznego ;)

Kolorystyka:mroczna
Napis: Dread
Rozmiar: 150x150
Dodatkowe info: Nie chce aby tym "postrachem" była śmierć, tylko jakieś stwór czy coś ;) zdaje się na was

Chciałbym jeszcze abyś do mojej sygnatury z Amaimonem dodał mój nick Dread o kolorze dowolnym :) możesz wybrać najbardziej pasujący kolor :D

Cześć.

Temat: Next Level (?)
Rozmiar: 64x64
Napis: NL
Kolorystyka: Najlepiej czarny, ciemno niebieski itp.
Dodatkowe info: Format .png i jpg.

Temat: Next Level (?)
Rozmiar: 16x16
Napis: NL
Kolorystyka: Najlepiej czarny, ciemno niebieski itp.
Dodatkowe info: Format .png i jpg.

W razie pytań można śmiało pisać na PW.

Pozdrawiam, z góry dzięki.

Temat: Code Lyoko
Rozmiar: 500x200
Kolorystyka: Najlepiej czarny choc ciemny niebieski tez by byl dobry
Dodatkowe info: Chodzi mi o postac Williama Dunbara. Chcialbym aby wygladal jak "Bad@ss"
Napis to oczywiscie: WilliamXN ;)

Ogólnie misja wyzwanie, bo nie wiem czy uda mi się opisać dokładnie to co bym chciał, no ale... do dzieła!

Temat: ... będzie rozległy. Mianowicie. Zakapturzona postać (coś jak assasin, mówię tylko o głowie) z profilu. Na przedramieniu (niech znajduje się opaska). Reszta ubrania, to postrzępiony płaszcz bez rękawów.Samą postać widać pasa/tyłka w górę. W lewej ręce widoczna włócznia którą opiera się o ziemie. Na ręce przełożony plecak. Na plecaku powieszony łuk. Z prawej strony od dołu, aby dało się zidentyfikować strzały/kołczan). Postać patrzy się na wilka. Ogon lekko pod siebie, oczy widoczne niebieskie, z których wychodzi coś na wzór dymu/pary (coś jak się chucha na -20 stopniach). W tle las. Lewy górny róg/Prawy górny róg/prawy bok/prawy dolny bok aby był przyciemniony. Pora roku, zima.

Rozmiar: 600x200 oraz 850x312

Kolorystyka: czarno/biały oraz odcienie szarości. Oczy wilka niebieskie (szafirowe takie). Opaska na ramieniu, niebieska/ciemnoniebieska

Dodatkowe info: Dołączam wizualizację. Na więcej mnie nie stać, to mój limit artystyczny :D. Na prawym boku szary napis, lekko przeźroczysty, rozmywający się jak dym "SHEITAH" (bez " " )

fw4upy.jpg

To czerwone na ramieniu to właśnie ta opaska, Najlepiej aby miała kolor niebieski/ciemnoniebieski. Na "szkicu" czerwona... ale to tylko szkic :D. To pomarańczowe zaś, to piórka ze strzał.

Czy ktoś się podejmie czegoś takiego, czy szukać po innych forach? :P

Ogólnie misja wyzwanie, bo nie wiem czy uda mi się opisać dokładnie to co bym chciał, no ale... do dzieła!Temat: ... będzie rozległy. Mianowicie. Zakapturzona postać (coś jak assasin, mówię tylko o głowie) z profilu. Na przedramieniu (niech znajduje się opaska). Reszta ubrania, to postrzępiony płaszcz bez rękawów.Samą postać widać pasa/tyłka w górę. W lewej ręce widoczna włócznia którą opiera się o ziemie. Na ręce przełożony plecak. Na plecaku powieszony łuk. Z prawej strony od dołu, aby dało się zidentyfikować strzały/kołczan). Postać patrzy się na wilka. Ogon lekko pod siebie, oczy widoczne niebieskie, z których wychodzi coś na wzór dymu/pary (coś jak się chucha na -20 stopniach). W tle las. Lewy górny róg/Prawy górny róg/prawy bok/prawy dolny bok aby był przyciemniony. Pora roku, zima.Rozmiar: 600x200 oraz 850x312Kolorystyka: czarno/biały oraz odcienie szarości. Oczy wilka niebieskie (szafirowe takie). Opaska na ramieniu, niebieska/ciemnoniebieskaDodatkowe info: Dołączam wizualizację. Na więcej mnie nie stać, to mój limit artystyczny . Na prawym boku szary napis, lekko przeźroczysty, rozmywający się jak dym "SHEITAH" (bez " " )To czerwone na ramieniu to właśnie ta opaska, Najlepiej aby miała kolor niebieski/ciemnoniebieski. Na "szkicu" czerwona... ale to tylko szkic . To pomarańczowe zaś, to piórka ze strzał.Czy ktoś się podejmie czegoś takiego, czy szukać po innych forach?

Nie wiem czy podołam wyzwaniu ale spróbuję :P

Mam nadzieję, że administracja/moderacja wybaczy mi napisanie tego w nowym poście.

Sygnatura już gotowa. Pozwoliłem sobie odejść od pewnych założeń ponieważ tak było mi łatwiej zrobić :)

A oto efekt końcowy mam nadzieję, że się spodoba.

- 850x312

MwLg.jpg

-600x200

LwLg.jpg
- link do galerii

http://www.img.pl/54b63f258d1dd/

Dzięki za starania, doceniam bardzo ^^
Aczkolwiek detale które pominąłeś, są bardzo istotne, a przez to cały urok pryska.

Ale dziękuje bardzo za podjęcie się wyzwania, bo zdaje sobie sprawę, że to do łatwych zadań nie należy :)

Dzięki za starania, doceniam bardzo ^^Aczkolwiek detale które pominąłeś, są bardzo istotne, a przez to cały urok pryska.Ale dziękuje bardzo za podjęcie się wyzwania, bo zdaje sobie sprawę, że to do łatwych zadań nie należy

Ok, rozumiem :) Jestem amatorem dlatego wiele rzeczy pominąłem po prostu z braku umiejętności.

Tematyka: Sam nie wiem. Chodzi o avatar pod nickname "Crystal"
Rozmiar: Musi być na Steam. Wydaję mi się że nie ma granic, ale mogę się mylić
Napis: CRYSTAL
Kolorystyka: Obojętnie, byleby było delikatne
Dodatkowe info: Avatar na Steam.

Z góry dziękuje!

Tematyka: Zombie
Rozmiar: Zalecany wymiary na to forum yy 600x200?
Napis: Phaequel lub Stilo16V
Kolorystyka: Ciemna zielen, czerń, mroczna musi byc.
Dodatkowe info: Sygnatura na forum

Z gory dziekuje.

Tematyka: Serial Arrow, The Flash
Rozmiar: 600x300
Napis: Dagero
Kolorystyka: zielono czerwona
Dodatkowe info:
chciał bym żeby była podzielona na pół... połowa dla arrowa i połowa dla Flasha tak żeby kolory mieszały sięna środku

z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Tematyka: Tygrys, jakiś wzór ręcznie robiony (nie koniecznie taka tematyka, jestem otwarty na propozycje)
Rozmiar: 500x500
Napis: Black Tigers
Kolorystyka: Ciemne (czarne, szare mogą być) z żółtym
Dodatkowe info: Ma to być avatar dla klanu, nie interesują mnie tarcze klanowe i herb

Z góry dzięki za starania ;)

Tematyka:

https://www.bing.com/images/search?q=tank+tracks+wallpaper&view=detailv2&id=5B4E5BA41A7ADAF10FC5A079F759E5BD421C58FF&selectedindex=1&ccid=stnpHa9P&simid=608005986386444826&thid=OIP.Mb2d9e91daf4fc205e14293f016939510o0&mode=overlay&first=1

Rozmiar:600x200

Napis: MajorROB

Kolorystyka:Przydały by się jakieś bajery jakieś cieniowanie po bokach, zdaje się na inwencję twórcy.

Dodatkowe info: Czcionka powinna pasować do tematu Ma być ta czcionka

http://www.dafont.com/caution.font?text=MajorROB&back=theme

, czołgów i apokalipsy.

Tematyka:https://www.bing.com/images/search?q=tank+tracks+wallpaper&view=detailv2&id=5B4E5BA41A7ADAF10FC5A079F759E5BD421C58FF&selectedindex=1&ccid=stnpHa9P&simid=608005986386444826&thid=OIP.Mb2d9e91daf4fc205e14293f016939510o0&mode=overlay&first=1Rozmiar:600x200Napis: MajorROBKolorystyka:Przydały by się jakieś bajery jakieś cieniowanie po bokach, zdaje się na inwencję twórcy.Dodatkowe info: Czcionka powinna pasować do tematu Ma być ta czcionkahttp://www.dafont.com/caution.font?text=MajorROB&back=theme , czołgów i apokalipsy.

- - - - - -

RxXyUea.png

https://i.imgur.com/RxXyUea.png

- - - - - -

Jeżeli Ci się spodoba, ale masz pomysł na jakieś małe poprawki, to przez parę dni trzymam PSD, więc mogę coś zmienić.