Sygnatura i avatar na zamówienie

Tematyka : naruto

Rozmiar: 150x150 avek , sygnatura aby zmieściła się na forum :)

Napisy : na sygnaturce napis Mufaso

Kolorystyka : jeśli by dało radę prosiłbym o animowanego avka naruto zmieniajacego forme w kyubi

Dodatkowe info : sygnaturka z czterema stojącymi obok siebie hokage tj. 1 hokage, drugi, trzeci i czwarty :)

Tematyka: World of Warcraft
Rozmiar: 375 x 125
Napis: "Carmel&Redline
Kolorystyka: wg uznania.
Dodatkowe info: Chciałbym, aby na tej sygnaturze znajdował się Paladyn(Blood elf) oraz Death Knight (orc). Chciałbym, aby byli oni połączeni jakoś na tym obrazku, lub coś w stylu Paladyn na jednym tle i to tło przechodzi w inne na którym znajduje się Dk. Nad Paladynem napis "Carmel" nad Dk "Redline"

Z góry dziękuję ;)

Tematyka: Bleach

Rozmiar: 600x200px.

Napis: Marst

Kolorystyka: Zależy od postaci.

Dodatkowe info: Najlepiej żeby był na sygnaturze Grimmjow albo Urahara. Co do kolorystyki to właśnie gdy Grimmjow to jaskrawy błękitny, a jeśli Urahara to ciemnozielony.

Z góry dziękuję.

Tematyka: https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10562933_750145478377175_3227238090989125990_n.jpg

Rozmiar: 100x100

Napis, ramka, kolorystyka, dodatki BRAK. Zwyczajne wyciecie.

Pod avatar na rozne fora.
Najlepiej dwie wersje: od glowy do numeru i od nazwiska do numeru (czyli jakby czesc koszulki). Mam nadzieje, ze to jakos jasnie napisalem...

Tematyka: Jakaś Dziewczyna z anime :)
Rozmiar: 100x100
Napis: Empios
Kolorystyka: wola autora
Dodatkowe info: do avka poproszę jeszcze ładną sygnaturę z taką samą tematyką a rozmiarem obojętnym

Tematyka: Postać Jellala Fernandesa z Fairy Tail.
Rozmiar: 150 x 150
Napis: ArG
Kolorystyka: Mroczna.
Dodatkowe : Licze na autora.

Sygnatura:
Tematyka : To samo , Jellal Fernandes z Fairy tail.
Rozmiar : standardzik.
Napis : ArG
Kolorostyka : jw.
Dodatkowe: Praca osoby która najbardziej mi się spodoba dostanie odemnie kodzik PSC o wartości 20 zł na PW. Powodzenia i dzięki :3

@Lol2500eloPlayer
Trzymaj avka, z 2 lata nic nie robiłem to brzydki, ale lepszy od Twojego Bimbera :D
97736367203213889950.png

Avatar:Tematyka: Postać Jellala Fernandesa z Fairy Tail.Rozmiar: 150 x 150Napis: ArGKolorystyka: Mroczna.Dodatkowe : Licze na autora.Sygnatura:Tematyka : To samo , Jellal Fernandes z Fairy tail.Rozmiar : standardzik.Napis : ArGKolorostyka : jw.Dodatkowe: Praca osoby która najbardziej mi się spodoba dostanie odemnie kodzik PSC o wartości 20 zł na PW. Powodzenia i dzięki
Zróbcie mu tego AVATARA!! Bo Bibera więcej nie zniosę!

warn_ico.png
Warn za wulgaryzm. - Might

Tematyka: Z beacha po przemianie w hallow'a
Rozmiar: 150 x 150
Napis: Bdz napisów
Kolorystyka: Mroczna.
Dodatkowe : Licze na autora.

Sygnatura

Tematyka: Coś typu (albo on sam) Kuchiki Byakuya z Bleach i Aion

Rozmiar: Max. 500x150

Napis: Kirugo

Kolorystyka: Jasna, taka biała lub niebieska, lub obydwa (dlatego, że Elyos - "jasna strona mocy" ;d)

Dodatkowe: To ma być taka sygn. na forum, więc fajnie by było też, gdy np. nad lub pod imieniem postaci były info z gry (poziom 65lvl, czarodziej, serwer barus). Byłbym wdzięczny, jeśli ktoś to zrobi ;)

Liczę na autora. ;)

Tematyka: Wilk .-.
Rozmiar: Musi być na Steam. Wydaję mi się że nie ma granic, ale mogę się mylić
Napis: CrystalWolf
Kolorystyka: Obojętnie, byleby było delikatne
Dodatkowe info: Avatar na Steam.

Z góry dziękuje!

AvatarTematyka: Wilk .-.Rozmiar: Musi być na Steam. Wydaję mi się że nie ma granic, ale mogę się mylićNapis: CrystalWolfKolorystyka: Obojętnie, byleby było delikatneDodatkowe info: Avatar na Steam.Z góry dziękuje!

Takie coś żem zmajstrował, jak się podoba to bierz.

PvthGiy.jpg

http://i.imgur.com/PvthGiy.jpg

Podjąłem się. Nie bardzo wiem jak kombinować w czerni i bieli, więc może najwyższych lotów to nie jest, ale tragedii chyba też nie ma. Z bardziej "hardkorowym" Yaoi nie mam zamiaru się bawić (Za dużo czasu trzeba siedzieć z powiększonymi renderami, sama rozumiesz - no thx) wybacz. Może Ci podpasuje.

Dzięki xD Jak dla mnie za mało ciała pokazane xD Ale podoba mi się :) Dodatkowo plus za podjecie sie wyzwania xD

Tematyka: Runes of Magic
Rozmiar: 450x200
Napis: Yviene - Cath
Kolorystyka: Czerń, Czerwień, Biel
Dodatkowe info:
Musi zawierać rzeczy związane z profesją łotra, etc.

Tematyka: Render z płcią piękną lub Dragon ball ( do wyboru)
Rozmiar: 500x500
Napis: Izzee.
Kolorystyka: dowolna
Dodatkowe info: Dzięki wielkie temu komu zechce się to zrobić ;)

Tematyka: Śmierć
Rozmiar: 450x200
Napis: Krzyżyk
Kolorystyka: Stonowane barwy (raczej niezbyt kolorowe, ewentualnie odcienie szarości).

Tematyka: ŚmierćRozmiar: 450x200Napis: KrzyżykKolorystyka: Stonowane barwy (raczej niezbyt kolorowe, ewentualnie odcienie szarości).

sig1png_whwenxx.png

Z góry dziękuję każdemu komu chciałoby się zrobić coś takiego i pomóc mi, ponieważ sam nie posiadam takich umiejętności. Proszę was jeśli by się dało i o avatar i o sygnaturę. Avatar może być fragmentem sygnatury, cieszyłbym się natomiast jeśli byłby inny. Zatem do rzeczy:

Tematyka: Blade and Soul

Rozmiar: 150x150

Kolorystyka: wedle uznania, mogłaby być taka ognisto czarna.

Sygnatura:

Tematyka: Blade and Soul

Rozmiar: 500x200

Kolorystyka: wedle uznania mogłaby być ognisto czarna

Napis: Nezcha, może ale jeśli nie będzie pasował to nie musi być.

Jeśli chodzi o kolorystykę to podoba mi się na przykład coś takiego:

http://news.mmosite.com/content/2011-06-28/4_latest_wallpapers_for_blade_and_soul,4.shtml#ue_pic

Jeszcze raz dziękuję z góry każdemu kto podejmie się wykonania tej pracy.

Sygnatura:Tematyka: Blade and SoulRozmiar: 500x200

iYesS4JhNFbbM.png

Avatar:Tematyka: Blade and SoulRozmiar: 150x150

irpmkU4ghjHaH.png

Mało napracowania, ale jest.

Super jest, dzięki wielkie.

A jakbyś jeszcze mógł w miejscu napisu "Blade and Soul" dać napis "Nezcha" jakąś fajną czcionką i jeśli dałbyś radę dać takie kleksiki to byłby już szczyt moich marzeń. :D Tak czy siak świetny pomysł i bardzo mi się podoba. ^^