Tematyka : Najlepiej MAG - fioletowy
Rozmiar: 150x150 avek , sygna w granicach rozsadku
Napisy : VioletWizarda
Kolorystyka : Fioletowa/fioletowo niebieska
Dodatkowe info : Zeby nie bylo cukierkowe.
Tematyka : Najlepiej MAG - fioletowy
Rozmiar: 150x150 avek , sygna w granicach rozsadku
Napisy : VioletWizarda
Kolorystyka : Fioletowa/fioletowo niebieska
Dodatkowe info : Zeby nie bylo cukierkowe.
Tematyka : Najlepiej MAG - fioletowyRozmiar: 150x150 avek , sygna w granicach rozsadkuNapisy : VioletWizarda Kolorystyka : Fioletowa/fioletowo niebieskaDodatkowe info : Zeby nie bylo cukierkowe.
Tematyka : Najlepiej MAG - fioletowyRozmiar: 150x150 avek , sygna w granicach rozsadkuNapisy : VioletWizarda Kolorystyka : Fioletowa/fioletowo niebieskaDodatkowe info : Zeby nie bylo cukierkowe.
|||
-
Patrząc na Twój nick na forum pomyślałem, że to jakaś literówka, więc porobiłem dwie wersje. Hope you enjoy~~
Chcę pszczółkę albo osę. Avatarek i sygnaturka.
to i ja poprosze :>
Tematyka:logo do avatara na steama
Rozmiar: najlepiej kwadrat, jakie rozmairy bedziesz wiedzial na pewno
Napis: EVO
Kolorystyka:czarno-czerwona
Dodatkowe: zdaje sie na Twoje zdolnosci :]
|||-Patrząc na Twój nick na forum pomyślałem, że to jakaś literówka, więc porobiłem dwie wersje. Hope you enjoy~~
W czym to robisz?
Photoshop CS5
Dodatkowe info: Wyzwanie !! Jestem wybredna!Tematyka: YaoiRozmiar: jak kazda normalna sygniaNapis: I love Yaoi / rpgyaoi.boo.pl = do wyboru albo czystą zależy od obrazka xDKolorystyka: odcienie szarości bieli i czarnego lub kolorową
Nikt nie podoła mojemu wyzwaniu?
Podjąłem się. Nie bardzo wiem jak kombinować w czerni i bieli, więc może najwyższych lotów to nie jest, ale tragedii chyba też nie ma. Z bardziej "hardkorowym" Yaoi nie mam zamiaru się bawić (Za dużo czasu trzeba siedzieć z powiększonymi renderami, sama rozumiesz - no thx) wybacz. Może Ci podpasuje.
Troszke pogladaj jak sie robi inne ramiki, te znikly z mody jakis czas temu . Z Avatara skorzystam
+
Ramki nie mogą "Zniknąć z mody", bo każdy robi je tak, jak się nauczył/lubi, mam więcej sposobów na ramki, ale ta akurat tutaj pasowała najbardziej, to tak jakby rendery "wyszły z mody", duh.
Akurat ramki sa modne, te co ty stosujesz wychodzily z mody.. zamazuja prace - jej krawedzie.
Ramek sie juz prawie nie uzywa, a jak uzywa to na 1 -3 pix. sciecia gory i dolu lub bokow.
No nie siedze w tym rok, to wiem co mowie. Ramka tej wielkosci przykowa uwage odbiorcy, tak nie powinno byc, to praca ma zwracac na siebie uwage.
Tematyka: Armored Bryce z gry Dead Island Epidemic
Rozmiar: normalna sygnaturka i normalny avek (tylko żeby nie były podobne)
Napis: Serilek
Kolorystyka: może być ale nie musi: jasny zielony/niebieski
Sygnatura:
Tematyka: Gw(1)
Rozmiar: tak żeby się na tym forum zmieściło
Napis: Kskinex
Kolorystyka: Dowolna
Też bym prosił
Sygnatura:
Tematyka: Hunter X Hunter ( postać Killua w Lighting god modzie )
Rozmiar: 600x200
Napis: Shoti
Kolorystyka: obojetnie
Avek
Tematyka: katekyo hitman reborn ( postać : Tsuna w Reborn modzie ( z plomieniem na czole ))
Rozmiar: 200x200
Napis: Shoti
Kolorystyka: obojetnie
z góry dzięki
Sygnatura:
Tematyka: archeage, najlepiej z jakimś assasinem, rougem.
Rozmiar: taka typowa sygnatura 500-600x200.
Napis: bez napisu.
Kolorystyka: dowolna.
Syngaturka:
Rozmiar: 500x200
Napis: Enarion i jak by była możliwość żeby był on napisany pionowo po lewej stronie gdzie jest miejsce
Kolorystyka: Żeby ładnie się komponował.
Dodatkowe info: - Byłbym wdzięczny:)
Tematyka:https://www.google.p...r-2%2F;1280;720
Napis: Enarion
Rozmiar: żeby zmieścił się z napisem na avatarku
kolorystyka: żeby dobrze się komponowało
ten temat jest jeszcze aktualny?
W wolnej chwili mogę coś wykonać ale nikomu nic nie obiecuję na 100% bo będę brał zlecenia które będą mi odpowiadać.
coś podobnego do http://images.wikia.com/adventuretimewithfinnandjake/images/archive/9/9a/20120913015455!Flame_Prince_with_flambits.png tylko, że 200x200 może być inne.
coś link nie działa skopiować http://images.wikia..../20120913015455!Flame_Prince_with_flambits.png wpisać w google i 1 link sory ;/
a jak komuś się nie chce to inny obrazek http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/234/3/d/adventure_time_fionna_flame_prince_by_animejanice-d6j9x43.jpg