Witam forumowicze
Jak w tytule szukamy ludzi do wspólnej gry, preferowany wiek to przynajmniej 18+, inne pary mile widziane jak i "samotnicy", chcielibyśmy uniknąć furiatów i innych zapaleńców zbyt mocno przeżywających doznania jakie płyną z rozgrywki (w skrócie, bez rzucania mięsem i denerwowania się - granie to zabawa). Preferowany czas to głównie wieczory ale wszystko jest do ustalenia. Proszę o kontakt w temacie albo w samej grze, w której będę czekał na wiadomości pod nickiem Gorzkawoda lub Commsa
Server EUNE
Sympatyczna para szuka ludzi do wspólnego grania w LoL'a
Jeżeli serwer to eune, co w poscie nie zostało podane to mogę pograć wieczorami dla relaksu
Nick: Tidies
Tak jak @up, jeśli server to EUNE, to również się piszę, oczywiście jęsli nie jest wymagana jakaś super, uper dywizja, ponieważ zapomniałem passów do starego konta, i gram od nowa, aktualnie mam 6 lvl...
Nick: Murd3rer
Wysłałem wam zaproszenia
nick : mayyu
jesli wam nie bedzie przeszkadzac ze bede grac na touch padzie to moge z wami pograc jesli przeszkadza to prawdopodobnie pojutrze kupuje myszke
Witajcie z tej strony Kamil.Lat mam 18. Na Eune Silver 5 gram tylko jak mam z kim samemu już mi się znudziło.Chetnie pogram z kims na wyzszym poziomie mentalnym niż gimnazjum.Nick w grze LubieTanczycNago
Chętnie pogram nick : Norbi4711
Sie wsszyscy rzucili jak bezebny na suchary...
~Leman
Jeżeli posiadacie ts3 to moge pograć
nick : Grench
Dziękujemy za odzew ts 3 posiadamy więc chętnych zapraszam do zgłaszania się w LoL'u, gramy głównie wieczorami
Również chętnie pogram, nick: WhiteWW
Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to polecam, ludzie są mili i sympatyczni no i dojrzali więc nie ma się co bać, dodawajcie również siebie na wzajem
Również zachęcam do wspólnych bojów, potwierdzić muszę słowa mego przedmówcy, iż atmosfera podczas wspólnie toczonych gier jest wręcz świetna. =3
pograł bym chętnie z normalnym towarzystwie bez spin itp. mój nick w LoLu to Vissior. Możnecie dodać mnie na steam jero1992 w razie komunikacji
jakby się znalazła jakaś miła ekipa to i ja bym zagrał.. jednak sam za dobry w tą grę nie jestem.. bo często się zniechęcałem przez ludzi więc.. nie wiem czy ktoś taki by się nadał..
jakby co to nick w LoL'u BishopJR
Również się dołączam. : Dexper
Hi .
Nick : Buła Aka Puła
Chętnie zagram
Rozesłałem zaproszenia dla chętnych, widzimy się w grze
Witam forumowicze
Jak w tytule szukamy ludzi do wspólnej gry, preferowany wiek to przynajmniej 18+, inne pary mile widziane jak i "samotnicy", chcielibyśmy uniknąć furiatów i innych zapaleńców zbyt mocno przeżywających doznania jakie płyną z rozgrywki (w skrócie, bez rzucania mięsem i denerwowania się - granie to zabawa). Preferowany czas to głównie wieczory ale wszystko jest do ustalenia. Proszę o kontakt w temacie albo w samej grze, w której będę czekał na wiadomości pod nickiem Gorzkawoda lub Commsa
Server EUNE