Sympatyczna para szuka ludzi do wspólnego grania w LoL'a

Witam forumowicze :)
Jak w tytule szukamy ludzi do wspólnej gry, preferowany wiek to przynajmniej 18+, inne pary mile widziane jak i "samotnicy", chcielibyśmy uniknąć furiatów i innych zapaleńców zbyt mocno przeżywających doznania jakie płyną z rozgrywki (w skrócie, bez rzucania mięsem i denerwowania się - granie to zabawa). Preferowany czas to głównie wieczory ale wszystko jest do ustalenia. Proszę o kontakt w temacie albo w samej grze, w której będę czekał na wiadomości pod nickiem Gorzkawoda lub Commsa :)
Server EUNE

Jeżeli serwer to eune, co w poscie nie zostało podane to mogę pograć wieczorami dla relaksu

Nick: Tidies

Tak jak @up, jeśli server to EUNE, to również się piszę, oczywiście jęsli nie jest wymagana jakaś super, uper dywizja, ponieważ zapomniałem passów do starego konta, i gram od nowa, aktualnie mam 6 lvl...

Nick: Murd3rer

Wysłałem wam zaproszenia :)

nick : mayyu
jesli wam nie bedzie przeszkadzac ze bede grac na touch padzie to moge z wami pograc jesli przeszkadza to prawdopodobnie pojutrze kupuje myszke :D

Witajcie z tej strony Kamil.Lat mam 18. Na Eune Silver 5 gram tylko jak mam z kim samemu już mi się znudziło.Chetnie pogram z kims na wyzszym poziomie mentalnym niż gimnazjum.Nick w grze LubieTanczycNago

Chętnie pogram nick : Norbi4711

Sie wsszyscy rzucili jak bezebny na suchary...

warn_ico.png
Spam
~Leman

Jeżeli posiadacie ts3 to moge pograć :)

nick : Grench

Dziękujemy za odzew :) ts 3 posiadamy więc chętnych zapraszam do zgłaszania się w LoL'u, gramy głównie wieczorami :)

Również chętnie pogram, nick: WhiteWW :P

Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany to polecam, ludzie są mili i sympatyczni no i dojrzali więc nie ma się co bać, dodawajcie również siebie na wzajem :)

Również zachęcam do wspólnych bojów, potwierdzić muszę słowa mego przedmówcy, iż atmosfera podczas wspólnie toczonych gier jest wręcz świetna. =3

pograł bym chętnie z normalnym towarzystwie bez spin itp. mój nick w LoLu to Vissior. Możnecie dodać mnie na steam jero1992 w razie komunikacji

jakby się znalazła jakaś miła ekipa to i ja bym zagrał.. jednak sam za dobry w tą grę nie jestem.. bo często się zniechęcałem przez ludzi więc.. nie wiem czy ktoś taki by się nadał..

jakby co to nick w LoL'u BishopJR

Również się dołączam. : Dexper

Hi .

Nick : Buła Aka Puła

Chętnie zagram :)

Rozesłałem zaproszenia dla chętnych, widzimy się w grze :)

Witam forumowicze :)
Jak w tytule szukamy ludzi do wspólnej gry, preferowany wiek to przynajmniej 18+, inne pary mile widziane jak i "samotnicy", chcielibyśmy uniknąć furiatów i innych zapaleńców zbyt mocno przeżywających doznania jakie płyną z rozgrywki (w skrócie, bez rzucania mięsem i denerwowania się - granie to zabawa). Preferowany czas to głównie wieczory ale wszystko jest do ustalenia. Proszę o kontakt w temacie albo w samej grze, w której będę czekał na wiadomości pod nickiem Gorzkawoda lub Commsa :)
Server EUNE