Sympatyczne zagrajmy w: ;-] łłoooo jazda jazda!

Nazwa użytkownika : GejmsGejmer (jestem bardziej Medusis albo MagY;-])

Nazwa kanału : GejmsGejmer

Opis : Na moim kanale można spotkać filmiki z gier! Wszyscy tym zaskoczeni uspokajam, że jest też moja mordka z której można się trochę pośmiać;-]. Tylko nie za dużo jak można. Odrazu uprzedzam, że jest to skromny kanalik początkującego użytkownika borykającego się z problemami tubowicza. Jak narazie mam tam 26 filmików! Oczywiście moje pierwsze filmiki są wzbogacone szumem i cichym gadaniem ( możliwe że to lepiej, gdy nieraz słyszę jakie drętwe teksty tam wypowiadam;-]) Zapraszam na mój kanał, jeśli nie będziecie oczekiwać niczego, to się nie zawiedziecie! Dziękuję i narazka!

Link do kanału: https://www.youtube.com/watch?v=BRbD9QcnKG8 (uznałem że zamiast link do kanału dam do mojego rodzynka!)

Motto /tytuł/slogan : Graj i daj grać innym!

Liczba widzów : 4 (sami koledzy, więc tak naprawdę 0 chociaż, i im nie chcę się czasami tego oglądać więc bezwzględne 0)

Data dołączenia do serwisu YT : 15 lut 2013

Zdjęcie : Dodałem tamtego linka wyżej, więc to raczej załatwi sprawę;-]

Zapraszam na moją nową serie z grą NOX.

Pierwszy rpg z mojego dzieciństwa, więc mam do niego sentyment. Także zapraszam na kanał i mój nowy "projekt"!

Na moich filmikach otrzymacie:

- obraz z gry

- widok na moją mordke (można łatwo ocenzurować szmatką jak komuś przeszkadza)

- pokaz pro "plejera"

- drętwy komentarz dodający uroku!

- przygody których nie uświadczycie na ulicy

- zwiedzanie krainy NOX

- znowu drętwy komentarz

Mam nadzieję że przkonałem was do wstąpienia na mój teren! Narazka! Są już 3 odcinki!

http://www.youtube.com/watch?v=mgcrx8vWEdU

Gameplay intrygujacy jak psia kupa na trawniku ;p wybacz porownanie ale mam takie odczucie

Gierka wyglada swietnie , uwielbiam klimaty 2D, nigdy wczesniej o niej nie slyszalem

Tylko mi sie nie obrazaj bo szanuje czas ktory poswieciles na montaz , jednak co do jednego masz racje ... "dretwy komentarz".

Slowa pozbawione jakichkolwiek emocji.. nie to sie nie sprzeda . Widac, ze lubisz to co robisz ale jak dla mnie to robisz to teraz tylko dla siebie, nie interesujaco.

Pokaz emocje , smiechy , krzyki , smieszne zwroty itp. Improwizuj . Czulem sie jakbym ogladal spektakl teatralny w domu starcow . W kazdym badz razie masz odemnie 3x TAK , przechodzisz dalej ..

Przemysl te komentarze i nie przejmuj sie niczyja opinia :)

Bezcelowe obrażanie NPC (sprzedajna szmata etc.) komentarz jakbyś był na kacu chłopie przedstawiasz bardzo fajną grę ale nie wiem czy jakbyś się nie odzywał wogóle nie było by lepiej . Poza tym od kiedy coper to drewniany ???

Witam!

"Czulem sie jakbym ogladal spektakl teatralny w domu starcow" - Hehe dobre porównanie;p. No prawda jest taka, że to jeszcze nie to, wiem że potrzebuje tego luzu gdy nagrywam (śmiechy hihi i takie tam). Niestety jeszcze mnie tak, jak by coś blokuje. Moim lekiem jest nagrywać i to przyjdzie z czasem (przynajmniej mam taką nadzieję). Gdy nagrywam filmiki, wydaje mi się, że coś robie konstruktywnego, a nie tracę poprostu czas, dlatego lubie to robić. Co do sprzedania to wiem, że to naprawdę daleko droga i nie jestem pewien czy idę w dobrą stronę;p. Ważne jest to, że teraz wiem co kłuje w oczy w tych filmikach i w sumie o to mi chodziło, brak emocji itp. spróbuję wrzucić na większy luz i będę się poprostu bardziej starał.

"komentarz jakbyś był na kacu" - Teź dobre i chyba coś w tym jest;p i przyjmuję od Ciebie komplement "nie wiem czy jakbyś się nie odzywał wogóle nie było by lepiej" rozumiem że przynajmniej ładniej gram:D. No wiadomo początki ciężkie są, trzeba popracować nad sobą i jechać dalej. Na koniec co do "coper" to tam chodziło mi tylko i wyłącznie o wygląd miecza , nie o nazwe. Gra też mi się podoba, spędziłem z nią dużo czasu trochę lat temu;-]

No nic. Idę nagrywać dalej, napiszę gdy zacznę następną serię i zobaczymy czy są jakieś postępy;-] Zaparcie mam więc na obrażanie się nie ma miejsca, tylko progres się liczy!

Myślę że wszystko jest fajnie tylko wrzuć bardziej na luz żeby pozbyć się tego "drętwego komentarza", a ta gra Nox wydaje się ciekawa, ma bardzo fajny system widzenia. Będę śledził kanał i patrzył na progress bo widać ze robisz to co lubisz :)

napisz na pw / mam dla Ciebie pewna stronke, dzieki ktorej darmowo nabijesz wiecej wysw bez zadnej lipy bo sam z tego korzystam , dostaniesz jeszcze pare trickow bo filmik to jedno a promocja to drugie . Mozesz zrobic kupe ale jak ja dobrze wypromujesz to wysw same leca

Obejrzałem pierwszą minutę i wyłączyłem, irytuje mnie bycie fajnym na siłę. Dlaczego od razu nazywasz łowcę 'lamusem'?, albo zwrot przydupas. Wyglądasz na więcej lat niż gimbaza ale werbalnie nie reprezentujesz niczego więcej ;o

sry za hejta ale mam nadzieję, że będzie to dla Ciebie konstruktywne.

Nazwa użytkownika : GejmsGejmer (jestem bardziej Medusis albo MagY;-])

Nazwa kanału : GejmsGejmer

Opis : Na moim kanale można spotkać filmiki z gier! Wszyscy tym zaskoczeni uspokajam, że jest też moja mordka z której można się trochę pośmiać;-]. Tylko nie za dużo jak można. Odrazu uprzedzam, że jest to skromny kanalik początkującego użytkownika borykającego się z problemami tubowicza. Jak narazie mam tam 26 filmików! Oczywiście moje pierwsze filmiki są wzbogacone szumem i cichym gadaniem ( możliwe że to lepiej, gdy nieraz słyszę jakie drętwe teksty tam wypowiadam;-]) Zapraszam na mój kanał, jeśli nie będziecie oczekiwać niczego, to się nie zawiedziecie! Dziękuję i narazka!

Link do kanału: https://www.youtube.com/watch?v=BRbD9QcnKG8 (uznałem że zamiast link do kanału dam do mojego rodzynka!)

Motto /tytuł/slogan : Graj i daj grać innym!

Liczba widzów : 4 (sami koledzy, więc tak naprawdę 0 chociaż, i im nie chcę się czasami tego oglądać więc bezwzględne 0)

Data dołączenia do serwisu YT : 15 lut 2013

Zdjęcie : Dodałem tamtego linka wyżej, więc to raczej załatwi sprawę;-]