Symulator hakera online

AirHack to Internetowa gra online - symulator hakera. Gracz wciela się w podwójnego agenta mającym rozpracować organizację o nazwie Airem, która zatrudnia ludzi do wykonywania nielegalnych zleceń, kradzież plików, zdobywanie informacji . Za wykonane zlecenia gracz dostaje pieniądze (za które może kupić nowe programy, sprzęt), a także punkty doświadczenia i punkty rankingowe.

Jeżeli gracz podczas włamywania na serwer zostanie namierzony i schwytany przez policję trafia do więzienia na 24 godziny, ma możliwość wpłacenia kaucji lub może poprosić innego agenta o wyczyszczenie jego kartoteki. Dodatkowo każdy z graczy może rozbudować swój sprzęt (lepszy procesor, dysk twardy itp.). W grze jest wiele sekretów, wyzwań (osiągnięć).

Airhack

Screen1

Film z gry

Zapraszam do gry :)

Dobra gra, polecam.

Dobra gra, polecam.

Napisał to założyciel tematu lub osoba znająca założyciela i twórcę 'gry'. Ja wszedłem na YT żeby zobaczyć sobie jak prezentuje się gra i powiem, że taka sobie, może dlatego że nie widzę w tej tematyce nic szczególnego.

Nie wiele gier o hackowaniu jest, każda na wagę złota. Szkoda tylko, że nie ma tej adrenalinki jak przy prawidziwym hackowaniu serwerów ;(

Całkiem fajna gra :) Polecam.

Rozumiesz jak w to grać? Mi nawet "help" nie pomaga. Jeśli wiesz co tam pisać, to napisz tutaj :)

Wejdź w "Pomocy" tam wszystko jest opisane. Jak zrozumiesz to bardzo fajnie się gra ;)

Dobra, trochę się pomęczę i jak zrozumiem, to może kumpli nawet zaproszę.

Mam jedno pytanie. Czy gra jest twojego autorstwa?

Napisał to założyciel tematu lub osoba znająca założyciela i twórcę 'gry'. Ja wszedłem na YT żeby zobaczyć sobie jak prezentuje się gra i powiem, że taka sobie, może dlatego że nie widzę w tej tematyce nic szczególnego.

Niestety nie mam takich skłonności i takich znajomych, ale dzięki.

Mam jedno pytanie. Czy gra jest twojego autorstwa?

Niestety albo "stety" mojego autorstwa :).

z chęcią bym sprawdził ale nie mam czasu :P

z chęcią bym sprawdził ale nie mam czasu

To go znajdź jak możesz :lol:

W tej grze trzeba myśleć. :)

@blizzard Rozumiem, że posiadasz zgodę lenovo i nokii do rozpowszechniania ich znaków towarowych? Bo jakby nie patrzeć jest to coś więcej niż "użytek własny". Lepiej to zmień.

Gra trudna, ale satysfakcjonująca. Nawet dreszczyk emocjii, poczułem, to już coś :D

No nie powiem ale wciągnęła mnie :D

@blizzard Rozumiem, że posiadasz zgodę lenovo i nokii do rozpowszechniania ich znaków towarowych? Bo jakby nie patrzeć jest to coś więcej niż "użytek własny". Lepiej to zmień.

No zmienie to bo to jeszcze stara grafika myślałem, że będzie mniej graczy też grało i wszystko po mału na spokojnie ogarnę. Może napisze do nich i mi użyczą swoje logo w zamian za coś :lol:, albo zamaluję to lepiej :D

Gra wciąga i jest oryginalna po zrobieniu zadania jestem zawsze ciekawy co teraz będę musiał zrobić.

Łudząco podobny do UPLINK ale raczej mu nie podskoczy ^^.

Ludzie rejestrować się :) Genialna gra :) Im nas więcej ty lepiej :)