Symulator na kierownicę

Cześć, szukam symulatorów na kierownicę (Tracer Drifter). Mogą to być również wyścigi w których gra na kierownicy sprawia przyjemność, lecz bardziej preferuję jazdę powolną, zgodną z przepisami :)

Gry w które grałem:

Euro Truck Simulator

Euro Truck Simulator 2

Live for Speed

Co prawda takie symulatory nie są szczególnie wymagające dla komputera lecz na wszelki wypadek podam swój setup:

System: Microsoft Windows XP Professional

Płyta główna: Asus M2N-E SLI

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+

RAM: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

Piszcie swoje propozycje :)

Możesz jeszcze jeszcze spróbować gier z serii 18 Wheels of Steel. Polecam Pedal to The Metal. Nie znam innych symulatorów, w których jeździ się po świecie zgodnie z przepisami niż symulatory ciężarówki. Ale ogólnie nic lepszego nie znajdziesz niż ETS2. A co do wyścigów to dużo nie znam ale wiem, że gdy kupiłem kierownicę to grałem w GTR2. To było bardzo dawno temu ale jest chyba lepsze od tego Live for Speed. Sprawdź też NFS Shift, tam jeździ się po torze i to jedyny NFS, w którym jest sens używać kierownicy

Ja grałem w nfs carbon na kierownicy i źle nie było :>

Cześć, szukam symulatorów na kierownicę (Tracer Drifter). Mogą to być również wyścigi w których gra na kierownicy sprawia przyjemność, lecz bardziej preferuję jazdę powolną, zgodną z przepisami :)

Gry w które grałem:

Euro Truck Simulator

Euro Truck Simulator 2

Live for Speed

Co prawda takie symulatory nie są szczególnie wymagające dla komputera lecz na wszelki wypadek podam swój setup:

System: Microsoft Windows XP Professional

Płyta główna: Asus M2N-E SLI

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+

RAM: 2gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9400 GT

Piszcie swoje propozycje :)