Symulator na kierownicę

Witam, pożyczyłem od kolegi kierownicę wraz z pedałami i prowizoryczną skrzynią biegów. Znacie jakieś dobre symulatory jazdy, w których się owa kierownica sprawdzi? Za rok możliwe, że będe na prawko zdawał, więc wolę mieć wirtualnie przećwiczone wszystko. No i chcę się też pobawić.

Sprzęt:

Dual Core E2180 2GHz

6 GB RAM

NVIDIA GeForce GT 520 1 GB

Z góry uprzedzam, że ETS2 jest na moim gracie niegrywalny, a szkoda.

Chyba nie ma aż tak grywalnych gier o ciężarówkach :?.

Znam jedynie Haulin'a :).

"City Car Driving" jeden z najlepszych symulatorów jakie znam. A że chcesz zadawać prawko to symulator jazdy w mieście się przyda.

Jak możliwe, że nikt nie wymienił Symulatora jazdy live for speed?

rfactor

project cars/ rfactor 2 (dev build)

iracing ( ale to płatny abonament )

need for speed shift 1/ 2

auto club revolution

gtr 2

richard burns rally

need for speed shift 1/ 2

Tak sobie pomyślałem i śmiechłem. Autor chce się nauczyć jeździć, żeby być pewniejszym do zdania prawa jazdy, a ty mu dajesz wyścigówkę gdzie zapie**la się 200 km/h na torach wyścigowych.

A tak to polecam jak kolega wyżej Life For Speed bardzo się fajnie jeździ na tym całym "sprzęcie" do jazdy. City car driving również polecam.

Witam, pożyczyłem od kolegi kierownicę wraz z pedałami i prowizoryczną skrzynią biegów. Znacie jakieś dobre symulatory jazdy, w których się owa kierownica sprawdzi? Za rok możliwe, że będe na prawko zdawał, więc wolę mieć wirtualnie przećwiczone wszystko. No i chcę się też pobawić.

Sprzęt:

Dual Core E2180 2GHz

6 GB RAM

NVIDIA GeForce GT 520 1 GB

Z góry uprzedzam, że ETS2 jest na moim gracie niegrywalny, a szkoda.