garrys mod jest to gra którą mam od dawna i poprostu lubię do niej wracać bo jest świetna zapraszam do komentowania oraz gorąco polecam gierkę lecz rdzę kupic też orange boxa przed tym
Symulator Wszystkiego Czyli Garrys Mod z Mnichem :D
Przez ten film oficjalnie ogłaszam, że zacznę nosić okulary od widoku statku ( tekstur). (Pisałem to jako forme żartobliwą).
Super ;D Tylko te texturki. Ciągle w uszach mam tą muzyczkę
heh wiem te texturki mam na wielu serwach ponieważ brakuje mi praktycznie w pizdu rzeczy które kiedys miałem przed tak 2 formatami
Lecz podejżewam że to ten brak CS:S albo DoD:S może być przyczyną muszę ściągnąć piraty i wkleić texturki lub jeżeli znajdę gdzieś same texturki to lepiej bez piracenia sie obejdzie
Weź te textury napraw i będzie gites :> bo tak to nie wiem jak to możesz grać... oczy mnie bolą *-* Racja Garrys Mode mnie wciągnoł też na długi czas ale potem zaniki pomysłów i było mało dodatków żeby sie bawić
gorąco polecam wszelakiej maści serwry RP czyli Role-Playing Można naprawdę fajnie się pobawić na poważnie jak i w stylu trollowkim ale to czasami
weź wstawiaj wpierw nazwę lets playa a później podtytuł ;S
hmmmmm.... Nope. powiem ci że niektórzy wolą widzieć najpierw tytuł gry a niektórzy wolą podtytuł jakiś ja akurat poszłem tą drugą drogą lecz jeszcze rozważe to ale raczej zostawie tak jak zawsze jest i było
garrys mod jest to gra którą mam od dawna i poprostu lubię do niej wracać bo jest świetna zapraszam do komentowania oraz gorąco polecam gierkę lecz rdzę kupic też orange boxa przed tym