Symulatory kosmiczne

Szukam symulatorów kosmicznych na nieco starszego lapka:
-NVIDIA GeForce 9600M GS
-Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz

-4GB RAM

Najbardziej bym chciał, żeby gra miała bardzo ograniczony online. Najchętniej coop lub matchmaking, żeby dało się grać bez internetu.

Wisi mi kompletnie gatunek.

Grałem i były cool:
-EvE Online

-Homeworld: Remastered

-Master of Orion

-Kerbal Space Program

Było poza tym kilka innych, ale niespecjalnie się w nie zagłębiałem, przy odpowiedniej argumentacji mogę do nich wrócić, więc nie ma sensu wypisywać.

A jak ktoś napisze No Man's Sky, to dostanie perma. Z miejsca.

Ciężko coś znaleźć, nic poza Kerbalem mi na myśl nie przychodzi, co więcej myślę, że jeśli chodzi o grywalność ciężko będzie to pobić

comment_uAK2OqLJHzbgYfufC6TH8RkPLRM5I4ML

Polecam Freelancera od M$ :) Gra z przełomu 2002-2003 nastawiona na SP, choć multi też jest rozbudowane i jeszcze ogrywane. Dość duży świat, ogromna ilość modów dodających nowe statki i frakcje. Pójdzie na najgorszym sprzęcie bez żadnego stęknięcia (odpalałem go na Celeronie 600, Voodoo 3 3000 i 192 MB ramu). Dodatkowo seria Wing Commander.

Szukam symulatorów kosmicznych na nieco starszego lapka:
-NVIDIA GeForce 9600M GS
-Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz

-4GB RAM

Najbardziej bym chciał, żeby gra miała bardzo ograniczony online. Najchętniej coop lub matchmaking, żeby dało się grać bez internetu.

Wisi mi kompletnie gatunek.

Grałem i były cool:
-EvE Online

-Homeworld: Remastered

-Master of Orion

-Kerbal Space Program

Było poza tym kilka innych, ale niespecjalnie się w nie zagłębiałem, przy odpowiedniej argumentacji mogę do nich wrócić, więc nie ma sensu wypisywać.

A jak ktoś napisze No Man's Sky, to dostanie perma. Z miejsca.