Po 3) pve jest nudne... jesli chcesz miec coraz wieksze cyferki w eq i za to co roku placic 200zl. Natomiast jesli chcesz sie dobrze bawic, "szpanowac" przed innymi np fajnym armorem czy bronia to jak najbardziej jest to mozliwe. Ba, nawet wiecej niz mozliwe - gwarantuje ci ze nawet w przeciagu roku nie zdobedziesz legendarki + zrobienia ot np fractala na 40+
Nie mam dodatku, ale nie zgadzam się:
1. Ładne skiny armorów i broni są z Gem Store, nie z gry. Są w sumie tylko tam dodawane.
Inaczej - jakim armorem zdobytym w grze mogę "szpanować"? Luminescent? "Patrz, spędziłem 200godzin na bieganiu w zergu po 1 mapie i robieniu w kółko tych samych eventów". Może jakiś unikatowy z LS1? A nie, zapomniałem, je można kupić za laury. To hmm... no nie wiem...
2. Legendarka jest kwestią szczęścia z dropem precursora. Nawet przy wprowadzeniu pseudo craftingu precursora, jest to wciąż to samo.
3. 40lvl fractala idzie przy obecnych zmianach wbić w 1 dzień. 40lvl fractala to Molten, który zajmuje śmieszną ilość czasu i można go powtarzać w kółko. Wchodzisz do LFG i dołączasz do party na level 40. A jak za trudno, bo nie masz AR (bzdura, laury), to bierzesz choćby 20Maw, na którym pojawia się dopiero Agony...
A, zapomniałbym - poziom trudności Fractali też zniszczyli. Kiedyś te Instability od 40 poziomu miały sens. Teraz? Tracę wszystkie buffy jeżeli wykonam dodge'a? Mob jak mnie trafi kradnie moje boon'y? To nie jest trudność - to jest zabijanie jakiegokolwiek build versality. Czysty berek, po prostu walić na pałę damage, po co się przejmować czymś takim jak buffy czy uniki?
a tu juz musisz ogarnac np dla legendarki
Potrzebujesz dokładnie dwóch craftów dla dwóch itemów do legendarki... Na 1 gift. Mistrzowskie wykorzystanie craftingu w grze.
Szkoda, że już o nim zapomnieli, kiedy wprowadzili crafting precursorów, zmuszając do robienia collections...
w wowie masz tylko 2 tryby pvp - bg i arena, bo open world to nie tryb
Bzdura. Każde BG to inny tryb... Lepiej mieć kilka map z kilkoma opcjami gry i zwycięstwa, niż kilka map z jedną opcją gry, nieprawdaż?
A, i najlepsze, zapomniałbym:
Po 3) pve jest nudne... jesli chcesz miec coraz wieksze cyferki
Ciekawostka - jedyna rzecz, jaka ANet zrobiła z fraktalami to... coraz większe cyferki. Zrobili z bossów coraz większe gąbki do pochłaniania obrażeń. Oni non-stop zwiększają cyferki mobom, ale zapominają to samo zrobić graczom.
Nie mam dodatku, ale powiedz mi - czy to prawda, że trzeba grindować ogromne ilości expa na odpowiednie masterki, aby ukończyć fabułę?
Czy to aby nie zwiększanie cyferek?