Siema,
mam pewien problem. Mianowicie zanim ściągnę jakąkolwiek grę obczajam ją na stronie http://www.systemrequirementslab.com/cyri. Ostatnio w teorii wiele gier które tam testowałem( w tym path of exile, aika itd) powinny mi śmiać co najmniej przyzwoicie na najmniejszych szczegółach graficznych.
Niestety tak się nie dzieje. Gry te kratkują mi się. Wiem, że w tle nie działa mi żaden program, ogólnie laptop jest w bardzo porządnym stanie, dyski mają ponad połowę wolnego miejsca.
Windows: Vista
Producent: Fujutsu Siemens Computers
Procesor: Intel® Pentium® Dual CPU T3400 @ 2.16GHz 2.17GHz
Pamięć Ram: 3.00 GB
Typ Systemu: 21 bit
Karta graficzna: mobile intel® 4 series express chipset family
Proszę nie pisać: zmień windowsa na xp itd, bo nie wchodzi to w grę( nie mój komp), zważcie że nie rzucam się na gry pokroju GW, tylko mmorpg mające wymagania z niższej półki.
Chciałbym też zapytać dlaczego np w ogóle nie chodzi mi Herakon.( przeglądarkowa gra kratuje mi się niewiarygodnie i wskakuje mi "wtyczka flash express została uszkodzona".) zaznaczam, że neta mam naprawdę dobrego( filmy na youtube w 720 od razu się ładują), a niedawno wywaliłem flasha, jave i jeszcze raz je zainstalowałem. Firefox też zaktualizowany.
Za wszelką profesjonalną pomoc będę niezmiernie wdzięczny