System urodzin

Czy mi się wydaje, bo chyba się zepsuł (ten na dole) ?

Nikt nie ma urodzin w przeciągu 7 dni, a na dodatek jak ja miałem i salek to też nie pokazywało ?

przeca dostałeś życzenia.. o co Ci chodzi? ;3

Omg, nie chodzi mi o to, jakbyś wiedział to na dole forum pokazane jest kto ma urodziny, jakoś od miesiąca nikogo tam nie widzę, nawet siebie...

Głupszego tematu nie dało się stworzyć? masakra stary chyba naprawde się nudzisz...

EDIT wybacz za słowo,,stary"dopiero później zobaczyłem ze masz 13 lat...

@Dzz warna za OT? to już całym słowem napisać nie umiesz wielki moderatorze?

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

Koleś zgłasza błąd, który zauważył na stronie to chyba dobrze, że stara się administracji pomóc, ale nie zawsze znajdzie się ktoś kto musi zbesztać, mimo że zgłosił to w dobrej wierze.

Haters gonna hate...

Ej no bez kitu na stronie mają ważniejsze problemy do rozwiązywania,jak chcecie się bawić w daty i urodzinki to na nk zapraszam.

Idiots are always idiots...

Ej no bez kitu na stronie mają ważniejsze problemy do rozwiązywania,jak chcecie się bawić w daty i urodzinki to na nk zapraszam.Idiots are always idiots...

Jeżeli już na forum jest coś takiego jak system urodzin, to wypadałoby, żeby działał poprawie, nieprawdaż?

http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U&feature=related

Nie wiedziałem, że nawet są takie osoby, które potrafią zgłaszanie problemów krytykować :/

Uliquiorra, jesli administracja forum uzna, ze temat jest zbedny, to go wywali. Ten topic zglasza blad jednej z funkcji, ktora jest na forum, dlatego jest wazny. I chocby to byla najmniejsza pier**la, ale nie dzialajaca poprawnie, to jest ona wazna i jesli user dostrzega blad i zglasza go, to chyba nie ma sensu go gnoic, prawda? Wiec przestan robic problemy tam, gdzie ich nie ma, bo to kompletnie bez sensu.

Czy mi się wydaje, bo chyba się zepsuł (ten na dole) ?

Nikt nie ma urodzin w przeciągu 7 dni, a na dodatek jak ja miałem i salek to też nie pokazywało ?