Sytuacja na serverach

Witam!

Cześć, otóż dostałem właśnie na gwiazdkę gw2 i sobie chcę pograć na "polskim servie"- blacktide. Otóż jest problem bo jest FULL!!!!( tak drodzy hejterzy gra nie umiera :() no i mam pytanie bo wiem że można robić zmiane serverów, czy jak je zmieniam to postacie też zmieniają server? Bo nie chce mi się czekać aż będzie wolny. A i czy status zmienia się na bieżąco czy musze resetować klient sprawdzając status servera?

Możesz raz na 7 dni darmowo zmienić serwer. Blacktide jest często full ale są momenty, kiedy jest very high właśnie wtedy możesz ustawić ten serwer na home. Musisz sprawdzać. Albo wybierz jakiś inny i przeniesiesz się na Blacktide kiedy będzie taka możliwość.

Aha a jak się przeniose to już będę normalnie regularnie wbijać na server?

Tak, będziesz normalnie wbijać :), jeśli sie nie mozesz zdecydować do wybierz underworld jako zastępczy zanim będziesz grał na blacktide.

thx :)

Zamykam, problem rozwiazany.

Witam!

Cześć, otóż dostałem właśnie na gwiazdkę gw2 i sobie chcę pograć na "polskim servie"- blacktide. Otóż jest problem bo jest FULL!!!!( tak drodzy hejterzy gra nie umiera :() no i mam pytanie bo wiem że można robić zmiane serverów, czy jak je zmieniam to postacie też zmieniają server? Bo nie chce mi się czekać aż będzie wolny. A i czy status zmienia się na bieżąco czy musze resetować klient sprawdzając status servera?