Znowu zaczynam grac w Boi'a i tu pytanie, znalazla by sie dla mnie jakas gildia czy cu?;p
Sytuacja w BoI
Piszcie w grze do Dixelll(trzy male 'L' jezeli chcecie do gildii dla. Im mniejsze lvl tym lepiej bo party mozna ogarnac.
Koyiro
Sory ale musze skomentowac to co napisales. Nie wiem jaki lvl wbiles ale ja chwile siedzialem w BOI (ok.2 miesiace ;D) mam slyra 103 lvl na serwerze Gemini i gracze 80+ nie sa no-lifami.Dlatego ze 50 lvl wbijasz w 1 dzien.rozwalilo mnie
90-100 = Tutaj są dwie drogi, albo masz syndrom No-Life i walisz eventy nie zważając że expa prawie nie dostajesz, lub robisz sobie stuff na 90, i powoli ciągniesz się dalej.
jakbys wbil chociaz 80 wiedzialbys ze na 80 expi sie tak samo moze nawet szybciej niz np na 60 gdzie ciezko o party. powyzej 90 lvla zwykle na all eventy chodzi sie w 3 gora 4 osoby wtedy jest maxymalny exp i mniej wiecej takie same lvle zeby byly w party jesli jest ktos kto ma duzo wiekszy lvl w party od ciebie tym lepiej. Ta gra i tak nic nie daje no-lifom jakbys gral dluzej i potrafil chociaz w podstawowym stopniu angielski wiedzialbys ze tzw. soulbead czyli te itemki ktore daja ci 200%expa lub wiecej maja limit. Gdy wyczerpiesz ten limit to dostajesz gowno nie expa i nic ci nie da siedzenie caly dzien przy grze. Ogarnieci gracze robia 2-3 eventy na dzien i daja sobie spokoj. Przynajmniej ja tak mialem 2h dziennie wystarczylo zeby co 2 dni wbijac lvl. Jesli chodzi o IS przeciez mozesz kupowac zeny za kase w grze ja nie wydalem ani zl a mialem gear ulepszony na 8/9 i wszystkie gemy byly +4/5 nie jest nic trudnego jak umie sie grac.pzdr
Ok. Wracam do mojego 73 lvl chempa. Exp leci szybko tylko jakaś Polska gildia i wbijam z 90 lvl
Polecam tez zbieranie kasy w grze sprzedawaj soulgeary i nie kupuj smieci tylko to co jest najpotrzebniejsze jak najszybciej kup sobie jakiegos aoe peta(ze skillem obszarowym)wtedy bedziesz chetniej brany do pt
Koyiro Sory ale musze skomentowac to co napisales. Nie wiem jaki lvl wbiles ale ja chwile siedzialem w BOI (ok.2 miesiace ;D) mam slyra 103 lvl na serwerze Gemini i gracze 80+ nie sa no-lifami.Dlatego ze 50 lvl wbijasz w 1 dzien.rozwalilo mnie jakbys wbil chociaz 80 wiedzialbys ze na 80 expi sie tak samo moze nawet szybciej niz np na 60 gdzie ciezko o party. powyzej 90 lvla zwykle na all eventy chodzi sie w 3 gora 4 osoby wtedy jest maxymalny exp i mniej wiecej takie same lvle zeby byly w party jesli jest ktos kto ma duzo wiekszy lvl w party od ciebie tym lepiej. Ta gra i tak nic nie daje no-lifom jakbys gral dluzej i potrafil chociaz w podstawowym stopniu angielski wiedzialbys ze tzw. soulbead czyli te itemki ktore daja ci 200%expa lub wiecej maja limit. Gdy wyczerpiesz ten limit to dostajesz gowno nie expa i nic ci nie da siedzenie caly dzien przy grze. Ogarnieci gracze robia 2-3 eventy na dzien i daja sobie spokoj. Przynajmniej ja tak mialem 2h dziennie wystarczylo zeby co 2 dni wbijac lvl. Jesli chodzi o IS przeciez mozesz kupowac zeny za kase w grze ja nie wydalem ani zl a mialem gear ulepszony na 8/9 i wszystkie gemy byly +4/5 nie jest nic trudnego jak umie sie grac.pzdr
Dobre... w BoI'u miałem 3 chary.
Pierwszym był Champion, założyłem go tuż po starcie gry, nie wiedziałem o co chodzi, i bezsensownie waliłem questy, mimo to wbiłem wtedy 73-74 lvl.
Po 2 miesiącach z większym doświadczeniem, expiłem slayera, questy robiłem do 30, później na KJ i DE.
Wbiłem nim 90, i miałem przestać, z full ulepszonym SG, lepiej się grało, jakoś udało mi się wrąbać 98, ale później zmiękłem i sprzedałem chara (czego teraz żałuje).
Mój ostatni char to 85 Magus, wbiłem go w 1,5 tygodnia.
Twoje teksty o angielskim są poprostu śmieszne... i nie będę tego komentował.
Nie wiem jak jest na Gemni, ale na Aquarius z nikim nie pogadasz, chyba że jest polakiem.
,,Ogarnieci gracze robia 2-3 eventy na dzien i dają sobie spokój,, -przecież powiedziałem to samo... ,,90-100 = Tutaj są dwie drogi, albo masz syndrom No-Life i walisz eventy nie zważając że expa prawie nie dostajesz, lub robisz sobie stuff na 90, i powoli ciągniesz się dalej.,, .
,,50 lvl wbijasz w 1 dzien.rozwalilo mnie,, -Najpierw robisz questy do 30lvla, pózniej zaliczasz quiz który daje ci kilka lvli (o 19), 40 dobijasz questami, pózniej bierzesz quest na SB, i 5 razy zaliczasz KJ, masz już 40+, dostajesz 5 serduszek, używasz jedno co pół godziny, z każdego masz kilka lvli, 50 dobijasz na DE, co w tym trudnego?.
Fortify, i gemy to nie wszystko, są jeszcze stardusty, starswordy, i jeszcze więcej cholerstwa...
PS:Nie trzeba mieć żadnego peta, jeśli jesteś Champem / Slayerem, wezmą cię wszędzie.
Nie bede sie z toba sprzeczal bo kazdy ma swoje zdanie ale jakbys gral 1 postacia to moze bys cos osiagnal tak jest w kadym mmo nie wiem co dla ciebie znaczy full ulepszone SG. Co do rozmow w grze to na gemini mialem pelna liste zablokowanych wszyscy to polacy bylem w najlepszej gildii na serwerze poczatkowo bez polakow. Wlasnie przez naszych rodakow przestalem grac w ta gre ogarneli prawie caly serwer,najlepsza gildie ,spamowali na ogolnym czacie-hehe wyobrazam co sie teraz tam dzieje w okresie wakacji. Expiac najwidoczniej zapomniales o 2 najwazniejszych eventach DI i FD gdzie najwiecej expa sie dostaje. Nie trzeba miec zadnego peta????? buhaha to ja nie wiem moze w inne mmo grasz w tej grze pety sa silniejsze od ich userow jeszcze jak pet ma full zod skille po porostu wymiot. Codziennie mozesz chodzic na battlefield co z tego ze tam niektorych mialem na 3/4 skille jak jego pet sciagal mnie na 1 walac mi 30k .....
Boże, mówie że nie trzeba peta aby Cię wzięli do pt...
Nie w każdym MMO gra się jedną postacią... widać że w mało grałeś.
Mówię przecież że grałem na Aquarius, i nie wiem jak jest na Gemni.
Po twoim stylu pisania, nie chcę mi się z tobą gadać, i tu zakończę tą rozmowę...
PS:Najwięcej expa jest na LR.
Dodam tylko, ze item shop to nie problem. Mozna za darmo ZENy 'zarabiac'. W niespelna 2 godziny zabawy w rejestrowanie sie na chorych stronkach dla naiwnych mieczakow, wplynelo mi ponad 500 ZENow. Sprzedajac je w grze zarobilem 5 baniek co starcza na kupno souli itp. Zapraszam tych ogarnietych jak i nowych do gildii. Piszcie do 'Dixelll' na Aquarius. Dodam, ze gildia nowa i nie ma ona na celu byc pro tylko po prostu jest masowka, bo jak wiemy tym slabszym lvlom trudno o party na eventy.
koyiro przypomnieć Ci jak mówiłeś że cabal to nie gridownik :lol:
:lol:
mogę się udzielać gdyż o to pyta założyciel tematu ,a jak jako ,że do 56 lvl doszedłem napisałem jak ja postrzegam grę i ile zajęło mi dobicie tego lvl
widać "gimbus"
ja dalej gry nie polecam gdyż są po prostu lepsze
@Isthar nie rozumiem po co tu piszesz... jak gra ci się nie podoba, to tu nie pisz.
A co do Cabala, to jest questownik, nie grindownik, nie zmienisz mego zdania, ja nie zmienię twego, więc może zakończmy już ten spór, k?
-Sry za offtop.
Dla mnie boi było super gierką z powodu łatwego expienia, nie trzeba było siedzieć po tygodniu na jednym spocie i expić po 24/7 żeby wbić poziom Prawie Pół roku straciłem przy tym i troszkę złotówki żeby wykoksić zodiac peta, no ale jak się go juz miało to exp i reszta to była czysta formalność
Ja pograłem troszkę i się zniechęciłem ponieważ jak dla mnie za szybko się lvl wbija,i chciałbym nawiązac do poprzedniego tematu w sprawie BoI a mianowicie Questy robimy do 40 lvla puzniej pozostaje nam robić tylko i wyłącznie tzw.Instancje oraz uczestniczyć w różnej maści Eventach.
Pogralem troszke w BoI i skonczylem z gra dlaczego?? Poniewaz jak dla mnie za szybko lvl idzie tz.Osobiscie w ciagu nie calych 3 dni [poniewasz wieksza czesc tego czasu siedzialem z kumplami na dworze] wbilem 60 lvl +,i chcial bym dodac ze Questy oplaca sie robic do 40 lvl max 50 nie dlaej ;P
Pszpraszam bbardzo nie ten temat
Kur... Najmocniej przepraszam to jednak ten temat 2 str. Mi sie zalaczyla. Najmocniej przepraszam jeszcze raz.
K*rwa żartujesz? siekasz 4 posty w jednym temacie... żerujesz na Szukam MMO?. WTF??
lolzzz zduublował
Questy są nawet po 100lv więc co ty gadasz lol
K*rwa żartujesz? siekasz 4 posty w jednym temacie... żerujesz na Szukam MMO?. WTF??
I po chu* to piszesz? Moderator i tak dojdzie do tego, a ty nie jestes od wytykania itp. Dodatkowo wnioslbyl cos do tematu. Zademonstruje, sytuacja jest ok w BoI.
Ja pograłem troszkę i się zniechęciłem ponieważ jak dla mnie za szybko się lvl wbija,i chciałbym nawiązac do poprzedniego tematu w sprawie BoI a mianowicie Questy robimy do 40 lvla puzniej pozostaje nam robić tylko i wyłącznie tzw.Instancje oraz uczestniczyć w różnej maści Eventach.
BoI tak naprawde zaczyna sie od 90lv wzwyz. Moze i wyglada, ze robisz lv szybko. Sprawa z q tez wyglada nieco inaczej. Jest glowny q, ktory sie ciagnie do 100lv i zapewniam Cie, ze spedzisz przy nim sporo nerwow i czasu. I bedzie potrzeba dobrego pt, albo bic lv do czasu, zeby go ukonczyc. I nawet pet tu nie pomoze Sam tam spedzilem ponad pol roku, nabilem 111 lv helem i milo spedzam ten czas. Ale jak powiedzialem, zeby ta gre docenic, trzeba spedzic sporo wysilku, a nie wypowiadac sie po 3-4 dniach.