Sytuacja w gw2

Witam.

Jak tam w gw2? Gra zyje? duzo graczy? jak z update'ami? I teraz dosc dziwne pytanie jak na kogos kto zastanawia sie nad kupnem w/w gry, ale spodobal mi sie klimat w wowie, chodzi o to, ze mozna bylo siedziec w miescie,w budynkach,karczmach razem z gildia i tak sobie spedzac czas, doswiadcze czegos podobnego w gw2?

1. Jak tam? Raczej dobrze, zwłaszcza, że przed dodatkiem. Żyje i graczy nie brakuje.

2. Zastój update'owy do wyjścia dodatku.

3. W GW2 poza graniem z gildią i PvP nie ma za dużo do roboty, więc tak, doświadczysz.

Jak tam w gw2? Gra zyje? duzo graczy?

Żyje i ma się dobrze :)

jak z update'ami?

Brak jakichś konkretniejszych. Czekamy na dodatek, który już zapowiedzieli. Także w sumie teraz jest dobry moment na to, by poznać grę. Bo po wyjściu dodatku dla niektórych może to być za dużo contentu na raz.

spodobal mi sie klimat w wowie, chodzi o to, ze mozna bylo siedziec w miescie,w budynkach,karczmach razem z gildia i tak sobie spedzac czas, doswiadcze czegos podobnego w gw2?

Tak.

Poza tym jest też coś takiego jak RolePlay, a tego w GW2 nie brakuje. Także jest dość klimatycznie ;)

Co więcej: w dodatku pojawią się domy gildyjne, więc w nich na pewno będzie się fajnie przesiadywało.

Gw miało swoje mocniejsze i słabsze momenty jeżeli chodzi o ilość graczy. Teraz ma swój mocniejszy moment i myślę że po wejściu dodatku będzie jeszcze lepiej. Update ma być podobno jeszcze przed dodatkiem, a przynajmniej na którymś streamie coś takiego słyszałem.

Gw2 ma się świetnie, w piątek kupiłem pod impulsem przechodząc obok empika XD i powiem graczy dużo, bardzo dużo nawet :) więc jak najbardziej polecam Ci kupić gw2.

Graczy jest od groma od wprowadzenia mega serwera ;). Graczy nie brakuje, na kazdego dunga masz pt, a jak nie to zaloz samemu.minuta i juz masz :D. O eventach nie wspomne - np na world bossach to widac prawie same nicki bo komp nie wyrabia z teksturami, ale za to gra jest nawet wtedy plynna ;).Co do eventow gildyjnych i RP to jest jak najbardziej - ja np jestem w gildii ktora mnie tak zwerbowala - wszedlem na ich teren eventu gildyjnego i sie dopasowalem do nich, pomoglem im itd (bo napis gildyjny tworzyli a ja bylem na punkcie widokowym i mi przekazali bym cyknął im ss z gory :D.Zrobilem i wyslalem, smiesznie bylo bo mieli wszyscy duze glowy xD

Przekonalem sie i bylem w; euro rtv agd,neonet,media expert,saturnie i empiku, i nigdzie nie bylo pudelka :(. Chyba sie dzisiaj skusze na kluczyk ;p.

Witam.

Jak tam w gw2? Gra zyje? duzo graczy? jak z update'ami? I teraz dosc dziwne pytanie jak na kogos kto zastanawia sie nad kupnem w/w gry, ale spodobal mi sie klimat w wowie, chodzi o to, ze mozna bylo siedziec w miescie,w budynkach,karczmach razem z gildia i tak sobie spedzac czas, doswiadcze czegos podobnego w gw2?