Sytuacja w metin2

Mam troche teraz kiepski net i nie chce sciagac metka a nurtuje mnie jedna rzecz: Czy cos sie poprawilo? Czy nadal panuje mega inflacja no i przede wszystkim czy zaczeli robic jakies updaty?

teraz masz debilny event świąteczny. Sytuacja na starych servach bez zmian, zaś na s26 można fajnie popykać, aczkolwiek noobów jest sporawo. Ja zapraszam do Jinno

boty juz prawie wyginely. wiadomo, na poczatku ciezko cos zdobyc ale jak znajdziesz dobrych kumpli i wbijesz dobry lvl to duzo sie zmieni. Dodali atlantyde i mase innych rzeczy. itemy, questy itp.

metin2 przerzuca sie na nowego wlasiciela, ktory z ta gra cos zrobi.

nawet wbudowany antycheat dziala i malo osob kradnie na dh podczas zuo czy nawet locenia w m2 :)

w metinie duzo sie zmienilo od zeszlego roku.

Gówtin2 po co w to ? jest wiele innych lepszych gier...

warn_ico.png
Nie o taka informacje prosil autor. Warn za OT. - Dzz
Gówtin2 po co w to ? jest wiele innych lepszych gier...

Jakim cudem ty jeszcze perma nie masz...

Porównując sytuacjez przed roku, to jest bardzo dobrze. Malutko botów, noobów też jak by mniej. Wprowadzili jakieś pierdoły, typu nowe dungi, więc wiadomo, że coś z grą robią.

Wystarczy spojrzec na ceny yang i juz wiadomo, ze boty umarly. Wszestkie ceny ingame spadly. ci, ktorzy zainwestowali w kd stracili majatek. teraz jest wielki napad na s26 wiec na inych s panuje spokoj. Jak juz mowilem - metin ma nowego wlasciciela i gf ma go pod niego przygotowac, a on ma go dalej prowadzic.

To dobrze że tyle się zmieniło tak sobie myślę i wrócę pograć gdyby założyciel postu lub ktoś z piszących chciał grać to ja zacznę na tym s26.

Sporo się zmieniło :) Nie ma męczących spam botów, ceny pospadały, nie ma expbotów w m2 ;/ Jest spokojnie ;D Mi się miło wróciło na Exandros ;)

Ostatni raz grałem w mt2 jakoś w wakacje teraz zobaczeyłem ten temat na nowo pobrałem metka pograłem i jestem pod dużym wrażeniem ceny jak z przed kilku lat nie spotkałem żadnego bota tylko kilka nobków się natrafiło ale i tak jestem miło zaskoczony i zastanawiam się nad zostaniem dłużej ;)

A ja powiem tak na plu jak na plu sytuacja moze sie poprawic ale nigdy nie wroci to co bylo .

Obecnie z paczka znajomych gramy juz okragly rok na www.metin2.com . I jedyny minus to to ze po polsku na wolaczu pisac nie mozna a tak pozatym ... w ciagu tego calego roku np na kamieniu duchowym ceny zmienialy sie z 10 razy . Bylo 8kk za sztuke teraz jest 4kk . Bodzie po 2kk a aura po 2kk . Dlaczego tak jest ? Bo malo tam polakow ktorym zalezy na tym by zwiekszyc swoj portwel poprzez yang sellery . ALe to nie wszystko , jest tylko jeden serwer a staff liczy z 10 JGM i 2 SGM . Wiec kazdy , kazdy kto uzywa jakiegokolwiek bota jest lapany w ciagu 5 min. .

Tak wiec jesli jest jakis chcetny by wzbogacic nas swoja obecnoscia na tym serwie zapraszam do sciagniecia metin2.com i zalogowania sie w Chunjo . Jesli to co napisalem jest niewystarczajaco to pisac na gg 8394885 badz zapraszam na ts3 : ts64.net-speak.pl:3310 .

Szukamy graczy ktorzy sa ambitni , i nie potrzebuja gildi po to by sluzyla do podexpiania .

Sytuacja w Metin2? Haha ta gra to teraz jest żenada. Multum botów, gdzie się nie ruszyłem widziałem bota (wiecie... sztuczne pelerynki, autobicie z minimalizowaną grą, wallhack, speedhack, sztuczna trzecia ręka), to wszystko działa, a taki bot jest trudny do wychwycenia, jak ma wyłączone pelerynki i stanie w miejscu. Ale muszę przyznać, że GM'owie starają się coś działać, ale to wydawca i programiści powinni coś uczynić. Wiem, że GM'owie sprawdzają spoty, chodzą po mapie i pytają się graczy, jak nie odpowiada to zabijają, wstaje i bije dalej, kick z serwera, reconnectuje się i bije dalej bez znaku życia - BAN. Raz widziałem nawet jak na spocie z czarnymi orkami o około 2-3 w nocy stało pt botów (ktoś powie skąd wiem, to było widać... kto normalny stoi w miejscu i nie rusza mieczem zabijając mooby? A i jeszcze jakiś znawca może mi wytknąć, że jak to... przecież bota można odpalić tylko na 3 oknach jednocześnie. - A co to za problem? Zakładam, że wiele osób ma więcej niż 1 komputer np. PC i laptop.) Aha i jeszcze jedno GM nie banuje wszystkich kont, a tylko to które złapał (sprawdziłem na sobie... postawiłem bota i dostałem bana, oczywiście 2 konto działa jak działało).

PS. Dla tych, którzy zaczną mnie wyzywać od nooba i bota etc. od razu mówię, że nie gram w Metin2, a to rozeznanie zrobiłem jak mi kumpel powiedział o w pełni działającym bocie i innych hackach.

PS2. Proszę nie odebrać tego jako reklamy hacków czy innych wspomagaczy (o permbana się nie proszę). Nie podaję tutaj nazw, linków, wiec myślę, że nie ma podstawy do karania.

Skoro tak uwzasz odwiedz metin2.com . Gramy duza paczka ubijamys moka jako jedyni . Jesli chcesz wiecej wejdz na nasz strone http://dpath.manifo.com/ badz kliknij . Tam jest wszystko opisane po Polsku jak i po Angielsku . Jest tez instrukcja obslugi Team Speaka 3 , po angielsku ale po zdjeciach mozna spokojnie tez sie duzo dowiedziec . Zachecam do wypowiedzi w zakladce " Write sth here " . Po wiecej info zapraszam na TS3 [ adres na stronie] badz na gg [ 8394885 ] .

Mam troche teraz kiepski net i nie chce sciagac metka a nurtuje mnie jedna rzecz: Czy cos sie poprawilo? Czy nadal panuje mega inflacja no i przede wszystkim czy zaczeli robic jakies updaty?